Villa Sunflower Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Alanja
 • Villa Sunflower Hotel
 • 36 slika

Hotel Villa Sunflower ★★★ - Alanja, Turska se nalazi u centru Alanje. Udaljen je 130 km od aerodroma Antalija. Nudi uslugu All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevna kafa i kolači, večera, domaća alkoholna (pivo i vino) i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h, sladoled u određeno vreme. FACT SHEET - EN Polož

Hotel Villa Sunflower Hotel

Hotel Villa Sunflower ★★★ - Alanja, Turska se nalazi u centru Alanje. Udaljen je 130 km od aerodroma Antalija. Nudi uslugu All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevna kafa i kolači, večera, domaća alkoholna (pivo i vino) i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h, sladoled u određeno vreme.

 

FACT SHEET - EN

 

Položaj Villa Sunflower hotela:

Villa Sunflower Hotel se nalazi u centru Alanje. Udaljen je 130 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Villa Sunflower 3* ima ukupno 226 smeštajnih jedinica raspoređenih u 5 zgrada.

 • Standardne sobe (17-20 m2, spavaća soba, kupatilo, pogled kopno, max 2 osobe),
 • Superior sobe (17-20 m2, spavaća soba safrancuskim ležajem, kupatilo, francuski balkon, pogled na vrt ili na zgradu, max 2 osobe),
 • Junior suit sobe (35-40 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem i 1 dnevna soba sa 2 sofe, kupatilo, pogled na kopno ili bazen, max 2+2 osobe),
 • Suit sobe (35-45 m2, spavača soba, dnevna soba sa 2 sofe, kupatilo, max 4 osobe),
 • High floor suit sobe (35-45 m2, spavaća soba, dnevna soba sa 2 sofe, kupatilo, pogled more, max 2+2 osobe).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, laminat, balkon.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevna kafa i kolači, večera, domaća alkoholna (pivo i vino) i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h, sladoled u određeno vreme.

AI koncept hotela Villa Sunflower 3* ne uključuje: uvozna pića, sveže ceđene voćne sokove, svu hranu i pića nakon 23:00h, svu hranu i pića na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, bar pored bazena, snek bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Villa Sunflower 3*: usluga lekara, usluga pranja veša, telefon, fax, internet, prodavnice, rent-a-car, Wi Fi internet do 3 MB je bez doplate u celom hotelu.

Plaža hotela Villa Sunflower 5*:

Peščana plaža je udaljena 500 m od hotela Villa Sunflower 3* (broj 4 na Kleopatrinoj plaži). Ležaljke i suncobrani se naplaćuju (ležaljke i suncobrani pored hotelskog bazena su besplatni). Postoji šatl bus do plaže.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu (2) i odrasle (3).

Posebno se plaća prema pravilima hotela Villa Sunflower 3*: sportovi na vodi, masaža, tursko kupatilo, sauna.

Napomena:

Hotel je renoviran 2022. godine.

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije