Fun & Sun Family Belek Soho

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Belek
 • Fun & Sun Family Belek Soho
 • 22 slika
 • Na plaži
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Dete do 11,99 god - GRATIS smeštaj
 • Fitnes & SPA
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren

Hotel Fun & Sun Family Belek Soho ★★★★★ - Belek, Turska (ex. Belek Soho Beach Club) je savršen izbor za odmor u Beleku 2021. Nudi: Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, popodnevna užina, ponoćna užina, sladoled u određeno vreme, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, pića

Hotel Fun & Sun Family Belek Soho

Hotel Fun & Sun Family Belek Soho ★★★★★ - Belek, Turska (ex. Belek Soho Beach Club) je savršen izbor za odmor u Beleku 2021. Nudi: Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, popodnevna užina, ponoćna užina, sladoled u određeno vreme, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, pića u disko klubu. Hotelska peščano-šljunkovita plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju.

 

Položaj Fun & Sun Family Belek Soho 5* hotela:

Fun & Sun Family Belek Soho 5* se nalazi u regiji Belek. Udaljen je 3km od Beleka i 35km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica u hotelu Fun & Sun Family Belek Soho 5* je 383 

 • Standard sobe (22-26 m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2+2 osoba),
 • Family sobe (40 m2, 2 spavaće sobe, kupatilo, max. 4 osobe).

Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, bezalkoholna pića   po dolasku, kasnije se dopunjava samo voda), sef (uz doplatu), laminat, SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu.

Usluga:

Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, popodnevna užina, ponoćna užina, sladoled u određeno vreme, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, pića u disko klubu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Fun & Sun Family Belek Soho 5*: luksuzna uvozna pića, sva flaširana pića, pića u limenci, sveže ceđeni sokovi, sobna usluga, A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred.

Sadržaj:

Glavni restoran, A'la Carte restorani (italijanskii, Seafood-riblji), bar pored bazena, bar na plaži, snek bar.

Posebno se plaća prema pravilima Fun & Sun Family Belek Soho 5*: lekar, vešeraj, hemijsko čišćenje, telefon, fax, internet, kompjuterske igrice, frizer, prodavnice, rent a car. Wi-Fi u lobiju je bez doplate.

Plaža hotela Fun & Sun Family Belek Soho 5*:

Hotelska peščano-šljunkovita plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, 2 tobogana, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, stoni tenis, gimnastika, odbojka na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Fun & Sun Family Belek Soho 5*: sportovi na vodi, masaža, bilijar.

Zabavni programi tokom dana i uveče. Mini klub za decu uzrasta od 4-12 god. sa različitim programima u toku dana i mini disko uveče.

Napomena:

U skladu sa propisima u vezi Covid 19,hotel ima pravo da promeni neke od sadržaja bez prethodnog obaveštavanja


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečiji klub

Lokacije