Susesi Luxury Resort

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Belek
  • Susesi Luxury Resort
  • 68 slika
  • Luksuzan
  • za decu
  • 1. dete do 11,99 god - POPUST
  • 2 dece gratis smeštaj
  • Na plaži
  • Naša preporuka
  • SPA & Wellness
  • Peščana plaža
  • Akva park
  • Animacija
  • WiFi besplatan
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Idealno za porodice
  • Fitness

Hotel Susesi Luxury Resort ★★★★★ - Belek, Turska se nalazi u regiji Belek. Udaljen je oko 35 km od aerodroma Antalija i 40 km od centra Antalije. Nudi uslugu Ultra All Inclusive (Ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevna užina, kolači, čaj i kafa, kasnu večernju užinu, lokalna i standardna uv

Hotel Susesi Luxury Resort

Hotel Susesi Luxury Resort ★★★★★ - Belek, Turska se nalazi u regiji Belek. Udaljen je oko 35 km od aerodroma Antalija i 40 km od centra Antalije. Nudi uslugu Ultra All Inclusive (Ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevna užina, kolači, čaj i kafa, kasnu večernju užinu, lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi, pića u vitamin baru, mini bar sa bezalkoholnim pićima i pivom, kasna užina u restoranu, A la Carte restoran (turski i meksički) uz rezervaciju unapred i jednom u toku boravka.

Položaj:

Susesi Luxury Resort 5* se nalazi u regiji Belek. Udaljen je oko 35 km od aerodroma Antalija i 40 km od centra Antalije.

Smeštaj:

Hotel Susesi Luxury Resort 5* ima ukupno 554 smeštajne jedinice:

  • Deluxe soba (40m2, u glavnoj zgardi i Lake house delu, spavaća soba sa francuskim krevetom + fotelja na razvlačenje, kupatilo, max. 2+2 osobe),
  • Deluxe superior soba (63m2, nalazi se u terrace delu na prvom i drugom spratu. Sobe na 1. spratu imaju terasu sa pristupom bašti, nemaju pristup bazenu kao ni pogled na bazen, a sobe na 2. spratu imaju pristup bazenu do kojeg se dolazi stepenicama sa balkona, sobe su odvojene u dva dela, u prvom delu je francuski ležaj, a u delu pozadi su dva sofe, kupatilo, max. 4 osobe),
  • Family triplex sobe (115m2, nalaze se u delu oko jezera na 4. spratu i imaju pristup bazenu do kog se dolazi balkonskim stepenicama, dve spavaće sobe na drugom spratu i jedna na trećem, dnevna soba u prizemlju, tri kupatila, max. 6 osoba),
  • Senior suite soba (76m2 u glavnoj zgradi i Lake house delu, spavaća soba, dnevna soba (može biti takođe i spavaća soba), dva kupatila, max. 4 osobe).

Specijalne sobe hotela Susesi Luxury Resort 5* su:

  • Love lake suites (80m2, nalaze se u delu oko jezera, po dva suit-a na svakom spratu u dvospratnim blokovima, u prizemlju spavaća soba, dnevna soba, dva kupatila, u jednom je đakuzi, direktan prilaz bazenu sa terase, max. 3 osobe),
  • Royal Suite (206m2, u glavnoj zgradi, dve spavaće sobe, dnevna soba, dva kupatila, jedno sa đakuzijem, bazen na terasi veličine 60m2, max. 5 osoba),
  • Junior Royal Suite (165m2 u glavnoj zgradi, dve spavaće sobe, dnevna soba, dva kupatila, jedno sa đakuzijem, velika terasa sa pogledom na more, max. 5 osoba),
  • King Suite (420m2, na poslednjem spratu glavne zgrade, dve spavaće sobe, velika dnevna soba, dva kupatila, đakuzi u jednom sa pogledom na more i bazen na terasi od 40m2, max. 5 osoba),
  • VIP vile u bašti hotela (750m2, na dva sprata, na prvom spratu se nalazi velika dnevna soba sa trpezarijskim stolom, kuhinja, bar, soba za poslugu, zatvoren bazen veličine 29m2, fitnes kutak, u bašti otvoren bazen veličine 90m2, na drugom spratu se nalaze 4 spavaće sobe sa kupatilima i sobom za presvlačenje u glavnoj spavaćoj sobi, max. 8 osoba).

VIP servis u specijalni tipovima soba.

Svaka smeštajna jedinica hotela Susesi Luxury Resort 5* ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, bade mantil, papuče, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, sef, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svakodnevno), set za čaj i kafu, ketler, SAT TV i muzičke kanale, Wi-Fi internet, balkon ili terasu. Sobe u glavnoj zgradi imaju pogled na more ili baštu, a u terrace house delu samo pogled na baštu.

Usluga:

Ultra All Inclusive (Ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevna užina, kolači, čaj i kafa, kasna večernja užina, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi, pića u vitamin baru, mini bar sa bezalkoholnim pićima i pivom, kasna užina u restoranu, A la Carte restoran (turski i meksički) uz rezervaciju unapred i jednom u toku boravka.

Ultra All Inclusive koncept ne uključuje: premium luksuzna pića, uvozna i specijalna vina, sobnu uslugu, sva faširana pića, A la Carte restorane (Steak house, restoran dalekoistočne kuhinje, restoran italijanske kuhinje, restoran sa ribljim specijalitetima) uz rezervaciju unapred, kuću vina Bacus, nargilu.

Sadržaj:

Glavni restoran Turquoise, A la Carte restorani (restoran turske kuhinje Tugra, restoran italijanske kuhinje Paprica, restoran meksičke kuhinje Ada, restoran kineske i japanske kuhinje Cassia, restoran sa ribljim specijalitetima Alesta, Steak restoran Tumanna), kuća vina Bacus, barovi u okviru hotelskog kompleksa, disko bar The G-disko bar. Wi-Fi je besplatan u celom hotelu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: lekar, čuvanje dece, frizer, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, internet kafe, kompjuterske igrice, rent-a-car, prodavnice.

Plaža:

Hotelska privatna peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju. Šaleti na plaži i pored bazena - uz rezervaciju i doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni sa odrasle i decu, akva park, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, teniski tereni, stoni tenis, mini fudbal, skvoš, odbojka na plaži, gimnastika. Zabavni program tokom dana i večernji šou programi sa profesionalnim timom. Mini klub za decu uzrasta od 4-16 god. sa profesionalnim timom i dnevnim programima.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: osvetljenje za teniske terene i oprema, svi sportovi na vodi, SPA & Wellness centar, profesionalni teren za fudbal, golf teren, bilijar, kuglanje, kompjuterske igre.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

www.susesihotel.com

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije