Ares Dream Hotel

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Kemer
  • Ares Dream Hotel
  • 23 slika
  • Centar grada
  • Otvoreni bazen
  • Peščano-šljunkovita plaža

Hotel Ares Dream Hotel ★★★★ - Kemer, Turska je odličan izbor za leto u Kemeru 2021. Nudi All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor izmedju više jela (švedski sto) za doručak, kasni dorucak, ručak, popodnevni čaj, kafa i kolači, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 22h (pivo, vino, vodka, džin). Hotelska plaža je peščano šljunkovita, udaljena je 350m

Hotel Ares Dream Hotel

Hotel Ares Dream Hotel ★★★★ - Kemer, Turska je odličan izbor za leto u Kemeru 2021. Nudi All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor izmedju više jela (švedski sto) za doručak, kasni dorucak, ručak, popodnevni čaj, kafa i kolači, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 22h (pivo, vino, vodka, džin). Hotelska plaža je peščano šljunkovita, udaljena je 350m od hotela.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET - EN
Položaj Ares Dream 4* hotela:

Hotel Ares Dream 4* se nalazi u centru Kemera, 50 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Ares Dream 4* ima ukupno 150 smeštajne jedinice u 3 bloka.
Standardne sobe (24 m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2+2 osobe).

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (prazan), sef (uz doplatu), SAT TV i muzički kanali, balkon/terasa.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor izmedju više jela (švedski sto) za doručak, kasni dorucak, ručak, popodnevni čaj, kafa i kolači, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 22h (pivo, vino, vodka, džin).

U AI koncept hotela Ares Dream 4* nije uključeno: sva uvozna pića, sva flaširana pića, sveži voćni sokovi, turska kafa, hrana i piće nakon 22h, piće u diskoteci kao i sva hrana i piće na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, bar u lobiju i na bazenu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Ares Dream 4*: usluga lekara ( na zahtev ), telefon, fax, internet, usluge pranja veša i hemijslko čišćenje. Wi-Fi uz doplatu.

Plaža:

Hotelska plaža je peščano šljunkovita, udaljena je 350 m od hotela Ares Dream 4*. Ležaljke i suncobrani na plaži uz doplatu. Lezaljke i sincobrani oko nazena su besplatni. Peškiri za plažu nisu dostupni.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za odrasle i deo za decu, tobogan, stoni tenis, gimnastika, zabavni program u večernjim časovima pored bazena Dodatno se plaća prema pravilima hotela Ares Dream 4*: tursko kupatilo, sauna, masaže, vodeni sportovi na plaži.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Kemer cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2021. Polasci direktnim čarterima.


Lokacije