Ares Hotel

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Kemer
  • Ares Hotel
  • 18 slika
  • Centar grada
  • Otvoreni bazen
  • Šljunkovita plaža

Hotel Ares Hotel ★★★ - Kemer, Antalija, Turska je odličan izbor za letovanje u Kemeru 2021. Nudi All inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor između više jela (švedski sto) za doručak, ručak, i večeru, kafa. Domaća alkoholna (domaće crveno ili belo vino, džin,vodka ), i bezalkoholna pića od 10:30-21:30h (pivo, vino, votka, džin). Hotelska plaža je šljunkov

Hotel Ares Hotel

Hotel Ares Hotel ★★★ - Kemer, Antalija, Turska je odličan izbor za letovanje u Kemeru 2021. Nudi All inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor između više jela (švedski sto) za doručak, ručak, i večeru, kafa. Domaća alkoholna (domaće crveno ili belo vino, džin,vodka ), i bezalkoholna pića od 10:30-21:30h (pivo, vino, votka, džin). Hotelska plaža je šljunkovita, udaljena je 350 m od hotela.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET - EN

Položaj Ares 3* hotela:

Hotel Ares 3* se nalazi u centru Kemera, 60km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Ares 3* ima ukupno 102 smeštajne jedinice u dva bloka. Sve sobe su standardne (max. 2+1 osoba) i imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), keramičke pločice na podu, SAT TV i muzički kanali, balkon/terasa.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor između više jela (švedski sto) za doručak, ručak, i večeru, kafa. Domaća alkoholna (domaće crveno ili belo vino, džin,vodka ), i bezalkoholna pića od 10:30-21:30h (pivo, vino, votka, džin).

U AI koncept hotela Ares 3* nije uključeno: sva uvozna pića, sva flaširana pića, pivo, turska kafa, room service, sveže voćne sokove, pića i hrana na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Ares 3*: usluga lekara (na zahtev), telefon, fax, internet, kompjuterske igrice, rent a car. Wi-fi uz doplatu.

Plaža:

Hotelska plaža je šljunkovita, udaljena je 350 m od hotela. Ležaljke, suncobrani su uz doplatu. Ležaljke, suncobrani pored bazena se ne naplaćuju u hotelu Ares 3*.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za odrasle i deo za decu, stoni tenis. Sportovi na vodi su uz doplatu u hotelu Ares 3*.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Kemer cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2021. Polasci direktnim čarterima.


Lokacije