Camyuva Beach Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Kemer
 • Camyuva Beach Hotel
 • 58 slika
 • Blizu plaže
 • Animacija
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • Šljunkovita plaža
 • Fitness

Hotel Camyuva Beach ★★★★ - Camyuva, Kemer, Turska je odličan izbor za odmor u Kemeru. Nudi All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrsta jela - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevna kafa, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10 do 22h, bar na plaži je otvoren od 10 do 18h (bezalkoholna pića, pivo, užine tokom dana,popodnevna pauz

Hotel Camyuva Beach Hotel

Hotel Camyuva Beach ★★★★ - Camyuva, Kemer, Turska je odličan izbor za odmor u Kemeru. Nudi All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrsta jela - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevna kafa, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10 do 22h, bar na plaži je otvoren od 10 do 18h (bezalkoholna pića, pivo, užine tokom dana,popodnevna pauza uz kafu, sladoled u odredjenim satima). Hotel je udaljen oko 150m od šljunkovite plaže. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju na plaži i pored bazena.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

 

Položaj:

Hotel Camyuva Beach 4* se nalazi u regiji Camyuva. Udaljen je 6 km od centra Kemera i 60km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica u hotelu Camyuva Beach 4* je 179. Standard sobe (22 m2 , 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max 2+1 osoba). Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda samo pri dolasku), sef (uz doplatu), laminat, SAT TV i muzički kanali, balkon . Wi-Fi u sobama se doplaćuje.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrsta jela - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevna kafa, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10 do 22h, bar na plaži je otvoren od 10 do 18h (bezalkoholna pića, pivo, vino), užine tokom dana, popodnevna pauza uz kafu, sladoled u određenim satima).

AI koncept hotela Camyuva Beach 4* ne uključuje: uvozna pića, sva pića posle 22h, sveže voćne sokove, sladoled, tursku kafu, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrsta jela - samoposluživanje (švedski sto), bar pored bazena, bar na plaži.Posebno se plaća prema pravilima hotela Camyuva Beach 4*: lekar na zahtev, usluga pranja veša, telefon, fax, internet, i kompjuterske igre, šoping. Bežični internet je besplatan u lobiju.

Plaža:

Hotel Camyuva Beach 4* je udaljen oko 150m od šljunkovite plaže. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju na plaži i pored bazena. Peškiri za plažu uz depozit.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogan, stoni tenis, odbojka na plaži, pikado, fitnes, animacija tokom večeri, mini klub za decu od 3 do 12 godina, igralište za decu. Posebno se plaća prema pravilia hotela Camyuva Beach 4*: sportovi na vodi na plaži, tursko kupatilo, sauna, masaža, bilijar, kompjuterske igre.

Napomena:

Više informacija o hotelu Camyuva Beach 4* možete videti na: www.hotelcamyuvabeach.com.

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Kemer cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2024. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije