Club Marco Polo

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Kemer
  • Club Marco Polo
  • 94 slika
  • SPA & Wellness
  • Akva park
  • WiFi besplatan
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Otvoreni bazen
  • Peščano-šljunkovita plaža
  • Fitness
  • Na plaži

Hotel Club Marco Polo HV1 ★★★★★- Kiris, Kemer, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Kemeru. Nudi: Ultra All Inclusive - na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), za doručak, kasni doručak, ručak, poslepodnevni kolači,čaj kafa, večera,kasna noćna užina,izbor dijetalne i veganske hrane u glavnom restoranu tokom obroka, užina na plaži, domaća i određena uvozna

Hotel Club Marco Polo

Hotel Club Marco Polo HV1 ★★★★★- Kiris, Kemer, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Kemeru. Nudi: Ultra All Inclusive - na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), za doručak, kasni doručak, ručak, poslepodnevni kolači,čaj kafa, večera,kasna noćna užina,izbor dijetalne i veganske hrane u glavnom restoranu tokom obroka, užina na plaži, domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotelska privatna peščano - šljunkovita plaža, sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju.

 

FACT SHEET - EN

 

Položaj Club Marco Polo HV1 hotela:

Hotel se nalazi u regiji Camyuya, 7km od Kemera i 65km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Club Marco Polo 5* poseduje ukupno 530 smeštajnih jedinica raspoređenih u bungalovima:

  • Club standardne sobe (23m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max 2+1 osobe),
  • Superior sobe (25m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max. 2+1 osobe),
  • Premium sobe (25m2, sa pogledom na more, ili bazen, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max. 2+1 osobe, jednom tokom boravka koriste Gusto ili pascha restoran bez doplate),
  • Family sobe (35m2, dve odvojene spavaće sobe, jedna sa francuskim ležajem, druga sa odvojenim  krevetima , 1 kupatilo, max. 4 osobe),
  • Duplex soba (43m2, dve spavaće sobe, jedna soba na spratu, dečija soba na 2 spratu sa dva odvojena ležaja odvojena vratima, 2 kupatila, max. 4 osobe).
  • Swim up suit ( 70m2, dve dovojene spavace sobe i dva kupatila, direktan pristup bazenu, max 4 osobe ).

Svaka smeštajna jedinica poseduje: kupatlo sa  tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, sef, mini bar (voda, pivo  i bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), ketler, set za kafu i čaj, keramički pod, SAT TV sa muzičkim kanalima, balkon.

Usluga:

Premium All Inclusive – 24h  samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), za doručak, kasni doručak, ručak, poslepodnevni kolači,čaj kafa, večera,kasna noćna užina,izbor dijetalne i veganske hrane u glavnom restoranu tokom obroka, užina na plaži, domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

U koncept hotela Club Marco Polo 5* nije uključeno: specijalna uvozna pića, sveži voćni sokovi, flaširana pića, A la Carte restorani uz rezervaciju unapred i doplatu, sobna usluga.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, 2 A'la Carte restorana: Pasha Garden Grill (turski), Marin (riblji),  Gusto - Italijanska kuhinja, lobi bar,poslastičarnica,  barovi pored bazena i na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Club Marco Polo 5*: usluge lekara, čuvanja dece, usluge pranja veša i hemijsko čišćenje, frizer, šoping centar, rent a car, internet kafe i kompjuterske igre. Wi-fi internet je besplatan na javnim prostorijama i u sobama.

Plaža hotela Club Marco Polo HV1 5*:

Hotelska privatna peščano - šljunkovita plaža, sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju. Privatni paviljoni na plaži su uz rezervaciju unapred i uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogani, fitnes centar, teniski tereni, teren za skvoš, stoni tenis, košarka, odbojka na plaži. Zabavni programi tokom dana i večernji šou programi. Marco mini klub za decu od 4-16 godina uz različite programe, bioskop, playstation, mini disko uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Club Marco Polo 5*: sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene, oprema za tenis, masaža, ronilački centar, salon lepote i wellnes centar. 

Napomena:

Renoviran: 2023/ceo hotel

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Kemer cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2024. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečiji klub

Lokacije