Amara Prestige Elite

  • Amara Prestige Elite
  • 67 slika

Hotel Crystal Prestige Elite ★★★★★ - Goynuk, Kemer, Turska je savršen izbor za odmor u Kemeru i nalazi se u regiji Goynuk. Udaljen je 8km od centra Kemera i 40km od aerodroma Antalija. Nudi uslugu Ultimate all inclusive – 24 h usluga hrane i pića na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, dijetalni bufe, vegetarijanski bufe,

Hotel Amara Prestige Elite

Hotel Crystal Prestige Elite ★★★★★ - Goynuk, Kemer, Turska je savršen izbor za odmor u Kemeru i nalazi se u regiji Goynuk. Udaljen je 8km od centra Kemera i 40km od aerodroma Antalija. Nudi uslugu Ultimate all inclusive – 24 h usluga hrane i pića na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, dijetalni bufe, vegetarijanski bufe, izbor bezglutenskog hleba i peciva, zdravo testo od pšenice, detox bar, jedinica za pripremu hrane za bebe, specijalni dečiji bufe, snek restorani tokom dana, A la Cart restorani: turski,meksički i Italijanski sa rezervacijom unapred jednom tokom boravka, sladoled se služi u određenim terminima tokom dana, popodnevni kolači, čaj i kafa, bar na plaži, lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. Ovaj hotel se nalazi u šarmantnom okruženju u blizini Kemera. Hotel se nalazi u Gojnuku, u podnožju planine Taurus. Sa pogledom na tirkizne vode Mediterana, hotel uživa u vazduhu mira i spokoja. Veće letovalište Kemer udaljeno je samo 8 km od hotela, gde gosti mogu pronaći širok spektar atrakcija, kao i mesta za kupovinu, restorane i zabavu. Aerodrom Antalija je udaljen 40 km. Veze do javnog prevoza su dostupne u blizini, nudeći lak pristup drugim oblastima koje treba istražiti. Hotel ima prepoznatljiv arhitektonski dizajn. Sobe za goste su lepo dizajnirane, odišu karakterom i šarmom. Gosti takođe mogu ručati u restoranima na licu mesta koji služe raznovrsnu hranu među svetskim kuhinjama sa blagom u svom meniju. Ovaj hotel će sigurno impresionirati, pružajući brojne primerne sadržaje i usluge. Wi-Fi internet je besplatan u celom hotelu.

 

ULTIMATE ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Crystal Prestige Elite hotela:

Hotel Crystal Prestige Elite 5* se nalazi u regiji Goynuk. Udaljen je 8km od centra Kemera i 40km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Crystal Prestige Elite 5* ima ukupno 589 smeštajnih jedinica:

  • Standardna soba (34m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + singl ležaj, kupatilo, max. 2+1 osoba),
  • Porodična soba (50m2, dve spavaće sobe, dupleks, nema vrata izmedju soba,kao galerija,  kupatilo, max. 4 osobe),
  • Porodične sobe sa bazenom (40m2, jedna veća spavaća soba sa francuskim ležajem i manja spavaća soba sa dva odvojena ležaja, kupatilo, max. 2+2 osoba),

Svaka smeštajna jedinica hotela Crystal Prestige Elite 5* ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, papuče, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, telefon, Wi-Fi internet, mini bar (voda,bezalkoholna pića, pivo, mleko, kikiriki i krekeri dopunjuju se svakodnevno), set za čaj i kafu, sef, SAT LCD TV, balkon.

Usluga:

Ultimate all inclusive – 24 h usluga hrane i pića na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje,Tradsicionalno Tursko piće i osvežavajući peškiri prilikom dolaska,  izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, dijetalni bufe, vegetarijanski bufe, izbor bezglutenskog hleba i peciva, zdravo testo od pšenice, detox bar, jedinica za pripremu hrane za bebe, specijalni dečiji bufe, snek restorani tokom dana, A la Cart restorani: turski,meksički i Italijanski sa rezervacijom unapred jednom tokom boravka, sladoled se služi u određenim terminima tokom dana, popodnevni kolači, čaj i kafa, bar na plaži, lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Ultimate all inclusive koncept hotela Crystal Prestige Elite 5* ne uključuje: premium uvozna alkoholna pića, flaširana pića, internacionalna i specijalna vina, sobnu uslugu, sveže ceđene sokove, energetska pića, riblji A la Carte restoran, sva vina, šampanjac, sve posebne porudžbine u A la Carte restoranima.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani: italijanski restoran, meksički restoran, riblji restoran i turski restoran,poslastičarnica, bar na plaži i  barovi u okviru hotelskog kompleksa. Wi-Fi internet je besplatan u celom hotelu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, čuvanje dece, vešeraj, telefon, fax, internet kutak, PC igrice, frizer, rent a car, prodavnice.

Plaža hotela Crystal Prestige Elite 5*:

Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža - prelazi se od hotela Crystal Prestige Elite 5* preko mosta. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Privatni paviljoni na plaži uz rezervaciju unapred i doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za odrasle i decu, poluolimpijski otvoreni bazen, aqua park, tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, relax soba, fitnes centar, teniski tereni, odbojka na plaži, mini fudbal, stoni tenis, gimnastika. Zabavni program tokom dana, takmičenja sa profesionalnim timom, specijalni šou programi, muzika uživo, specijalni koncept za žurke. Crispy Kids Club - mini klub za decu sa sekcijama za različite starosne grupe od 4-12 godina sa posebnim programima.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Crystal Prestige Elite 5*: sportovi na vodi, SPA & Wellness centar, kozmetički tretmani, masaža, osvetljenje teniskih terena, kompjuterske igrice.

Napomena:

 Hotel zadržava pravo da prilagođava pojedine usluge i sadržaje, bez prethodne najave.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Kemer cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2024. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije