Idyros Otel

  • Idyros Otel
  • 22 slika

Hotel Idyros Hotel ★★★ - Kemer, Turska je savršen izbor za letovanje u Kemeru 2023. Nalazi se u centu Kemera, gosti hotela koriste javnu plažu koja je udaljena cca. 400 m od hotela. Ulaz je besplatan, ali ležaljke i suncobrani su uz doplatu. Nudi uslugu All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrsta jela - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, ručak, večeru. Sv

Hotel Idyros Otel

Hotel Idyros Hotel ★★★ - Kemer, Turska je savršen izbor za letovanje u Kemeru 2023. Nalazi se u centu Kemera, gosti hotela koriste javnu plažu koja je udaljena cca. 400 m od hotela. Ulaz je besplatan, ali ležaljke i suncobrani su uz doplatu. Nudi uslugu All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrsta jela - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, ručak, večeru. Sve ostale usluge - uz doplatu. Ovaj hotel se nalazi na odličnoj lokaciji u ljupkom gradiću Kemer, primorskom letovalištu i okrugu provincije Antalija na mediteranskoj obali Turske. Nalazi se u glavnoj ulici, smešten u zgradi sa natkrivenom arkadom i prodavnicama u prizemlju. Gosti će pronaći javnu plažu na samo 8 minuta hoda. Sobe za goste su lepo uređene na jednostavan način sa dozom elegancije, sa umirujućim tonovima i opuštajućim ambijentom. Što se tiče sadržaja, tu je natkrivena terasa restorana na kojoj gosti mogu uživati u ukusnim lokalnim specijalitetima, kao i otvoreni bazen, idealan za kupanje u toplim popodnevima.

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Idyros Hotel hotela:

Hotel Idyros 3* se nalazi u centu Kemera. Udaljen je cca. 55 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Idyros 3* ima ukupno 74 smeštajne jedinice, i to:

Standardne sobe (neke sa pogledom na bazen, neke sa pogledom na ulicu, 23 m2, max 2+2 osobe).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar, SAT TV i muzičke kanale. Sobe nemaju balkon.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrsta jela - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, čaj, neka alkoholna pića i koncentrovani sokovi do 22h.

Nije ukljuceno u koncept : sva druga uvozna pića, turska kafa, sva flasirana pića, sveze cedjeni sokovi, sladoled, sobna usluga, sva pića i hrana na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, bar pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: telefon, fax, rent-a-car. Wi Fi je besplatan u lobiju

Plaža hotela Idyros Hotel 3*:

Gosti hotela koriste javnu plažu koja je udaljena cca. 400 m od hotela. Ulaz je besplatan, ali ležaljke i suncobrani su uz doplatu. Ležaljke i suncobrani pored bazena se ne naplaćuju. Peškiri za plažu nisu dostupni.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen sa dečijim bazenom, stoni tenis.

Sportovi na vodi na plaži - uz doplatu.

Napomena:

Renoviran 2020.

HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE SADRŽAJE I USLUGE BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Kemer cene 2023

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2023. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečiji klub

Lokacije