Mirada Del Mar

  • Mirada Del Mar
  • 37 slika

Hotel Mirada Del Mar ★★★★★- Goynuk, Kemer, Antalija, Turska se nalazi u regiji Goynuk, 45km od aerodroma u Antaliji, 35km od centra Antalije i 9km od Kemera. Nudi uslugu ultra all inclusive (švedski sto: doručak, kasni doručak, ručak, večera, užine u toku dana u snack restoranima , popodnevna kafa, čaj i keks, kasna večernja užina, sladoled u poslastičarnici od 15.00 -18.00h, sva lokalna i neka uv

Hotel Mirada Del Mar

Hotel Mirada Del Mar ★★★★★- Goynuk, Kemer, Antalija, Turska se nalazi u regiji Goynuk, 45km od aerodroma u Antaliji, 35km od centra Antalije i 9km od Kemera. Nudi uslugu ultra all inclusive (švedski sto: doručak, kasni doručak, ručak, večera, užine u toku dana u snack restoranima , popodnevna kafa, čaj i keks, kasna večernja užina, sladoled u poslastičarnici od 15.00 -18.00h, sva lokalna i neka uvozna pića do 24.00h.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Mirada Del Mar hotela:

Hotel Mirada Del Mar 5* se nalazi u regiji Goynuk, 45km od aerodroma u Antaliji, 35km od centra Antalije i 9km od Kemera

Smeštaj:

Ima ukupno 542 sobe.

  • Comfort standardna soba (26-30 m2, spavaća soba sa francuskim ili dva odvojena ležaja + sofa , kupatilo, max 2+1)
  • Garden Chalet sobe (nalaze se u anexu , 30m2; spavaća soba sa francuskim ili dva odvojena ležaja + sofa , kupatilo ,max 2+1)
  • Economy sobe su iste veličine kao standardne sobe , ali bez pogleda ili gledaju u zid i mogu biti u bilo kom delu hotela
  • Porodične sobe ( 48m2, sa dve spavaće sobe odvojene vratima, jedno kupatilo, max 4 osobe), 4 sobe za osobe sa invaliditetom.

Sobe mogu biti sa pogledom na bazen, more, vrt ili brdo. Sve sobe su komforne i imaju kupatilo sa kadim ili tuš kabinom i fenom, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih prilika , direktan telefon, mini bar (voda i sokovi pri dolasku,posle sve uz doplatu ), sef, laminat, SAT TV, muzičke kanale, balkon.

Usluga:

Ultra all inclusive (švedski sto: doručak, kasni doručak, ručak, večera, užine u toku dana u snack restoranima , popodnevna kafa, čaj i keks, kasna večernja užina, sladoled u poslastičarnici od 15.00 -18.00h, sva lokalna i neka uvozna pića do 24.00h.

Nije  uključeno: A - la - carte restorani uz rezervaciju unapred, specijalna uvozna alkoholna pića koja nisu ma meniju,premium pića, sva pića posle 24h, sveže cedjeni sokovi, sva flaširana pića, specijalna vina, sladoled van gore navedenog vremena, piće u disko klubu, sobna usluga

Sadržaj:

Glavni restoran Vista, na bazi švedskog stola, a-la-carte restorani: La Brezza (italijanski), Pescado (meksički ), Anatolia (turski),Turquase(riblji restoran), Terraza( kuhinja dalekog istoka) , barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: usluga doktora, služba za čuvanje dece, frizer, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, salon lepote, prodavnice, telefon, faks, rent-a-car. Wifi internet( manje brzine) u lobiju besplatno

Plaža hotela Mirada Del Mar 5*:

Privatna peščano šljunkovita plaža sa besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazen za odrasle i decu, vodeni tobogani, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo,parno kupatilo, mini fudbal, odbojka na plaži, košarka, aerobik u vodi, streljaštvo, pikado, zabavni programi u toku dana, razna takmičenja, mini klub od 04-12godina, dečji program u mini klubu, večernji šou program, jednom nedeljno tursko veče, tri puta nedeljno živa muzika.

Dodatno se naplaćuju: masaže, spa i wellness centar, teniski tereni, osvetljenje za teniske terene i časovi tenisa, bilijar, vodeni sportovi.

Napomena:

Hotel je renoviran 2019 ( sobe u glavnoj zgradi )

HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE SADRŽAJE I USLUGE BEZ PRETHODNE NAJAVE

www.miradahotels.com 


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Kemer cene 2023

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2023. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije