Rai Premium Tekirova

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Kemer
 • Rai Premium Tekirova
 • 47 slika

Hotel Queen`s Park Rai Premium Tekirova ★★★★★- Tekirova, Kemer, Antalija, Turska se nalazi u regiji Tekirova. Udaljen je 17 km od Kemera i 70 km od aerodroma Antalija. Nudi uslugu ultra all inclusive – otvoreni bife-samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, jutarnju i popodnevnu užinu, kasnu noćnu užinu, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i beza

Hotel Rai Premium Tekirova

Hotel Queen`s Park Rai Premium Tekirova ★★★★★- Tekirova, Kemer, Antalija, Turska se nalazi u regiji Tekirova. Udaljen je 17 km od Kemera i 70 km od aerodroma Antalija. Nudi uslugu ultra all inclusive – otvoreni bife-samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, jutarnju i popodnevnu užinu, kasnu noćnu užinu, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, snek bar na plaži.

 

FACT SHEET - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Queen`s Park Rai Premium Tekirova hotela:

Hotel Queen`s Park Rai Premium Tekirova 5* se nalazi u regiji Tekirova. Udaljen je 17 km od Kemera i 70 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj smešajnih jednica je 531:

 • Deluxe sobe (27m2, spavaća soba sa francuskim ležajem i jednim singl krevetom, kupatilo, max 2+2osoba)
 • Deluxe soba bez balkona (25m2, spavaća soba sa francuskim ležajem , kupatilo, max 2 osobe)

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (bezalkoholna pića i voda se dopunjuju svaki drugi dan), set za kafu i čaj, sef, SAT TV i muzičke kanale,WI-FI internet, laminat, balkon ili terasu. 

Usluga:

Ultra All Inclusive – otvoreni bife-samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, jutarnju i popodnevnu užinu, kasnu noćnu užinu, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, snek bar na plaži.

U UAI koncept nisu uključena: specijalna uvozna pića, specijalna vina, sveže ceđeni sokovi, sva pića u lobi baru posle 01.00h, A ‘la Carte restorani uz rezervaciju, sobna usluga.

Sadržaj:

Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bifea, poslastičarnica, A ’la Carte restorani (internacionalni i riblji), barovi u okviru hotelskog kompleksa, disko bar.

Posebno se plaća: usluga lekara, čuvanje dece, vešeraj i hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, prodavnice.

WI-FI internet je bez doplate u celom hotelu.

Plaža hotela Queen`s Park Rai Premium Tekirova 5*:

Hotel se nalazi na šljunkovito-peščanoj plaži sa suncobranima, ležaljkama i peškirima za plažu  koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, aqua park, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, teniski tereni, odbojka na plaži, stoni tenis. Zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži za odrasle i decu, večernji šou programi. Mini klub za decu od 4-12 godina, igralište, mini diskoteka uveče.

Posebno se plaćaju: osvetljenje za teniske terene, kuglanje, motorizovani sportovi na vodi, SPA & Wellness centar, škola ronjenja, kuglanje i bilijar.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Kemer cene 2023

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2023. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije