Seven Seas Gravel Select Kemer

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Kemer
  • Seven Seas Gravel Select Kemer
  • 55 slika
  • SPA & Wellness
  • Akva park
  • Animacija
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Centar grada
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • 2 dece gratis smeštaj
  • Peščano-šljunkovita plaža
  • Fitness
  • Na plaži

Hotel Seven Seas Gravel Select ★★★★★ - Kemer, Turska je savršen izbor za odmor u Kemeru. Nudi Ultra All inclusive (sve uključeno) uslugu - 24h usluga hrane i pića na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor izmedju više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, poslepodnevna užina, večera, kasna noćna užina. Domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni so

Hotel Seven Seas Gravel Select Kemer

Hotel Seven Seas Gravel Select ★★★★★ - Kemer, Turska je savršen izbor za odmor u Kemeru. Nudi Ultra All inclusive (sve uključeno) uslugu - 24h usluga hrane i pića na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor izmedju više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, poslepodnevna užina, večera, kasna noćna užina. Domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi za doručak, ugao dijetalne i zdrave hrane u glavnom restoranu, dečiji bife, sladoled tokom dana, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred i jednom u toku boravka. Hotelska privatna plaža je šljunkovita i peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. S pogledom na svetlucave vode Sredozemnog mora, elegantno odmaralište Seven Seas Gravel Select uživa na predivnoj lokaciji direktno na privatnom delu plaže sa ležaljkama, suncobranima i privatnim molom. Centar Kemera sa brojnim mogućnostima za kupovinu, restoranima, barovima i kafićima, kao i marina i muzeji nalaze se na kratkoj šetnji. Hotelske sobe su svetle i moderne, od kojih mnoge uživaju u predivnom pogledu na more. Okružen lepom baštom, hotel ima razne bazene, uključujući glavni otvoreni bazen od više od 1.000 kvadratnih metara, kao i mali vodeni park sa tri tobogana i dečji bazen. Gosti će ceniti razne sportske sadržaje, kao i spa i wellness centar sa turskim kupatilom. Mogućnosti objedovanja uključuju glavni restoran, kao i nekoliko a la carte restorana, a gosti mogu popiti piće u ugodnoj pivskoj bašti. Odličan izbor za parove i porodice sa decom. Ovaj ekskluzivni, luksuzni hotel na plaži nalazi se u okruženju impozantnih planina Taurus, okružen aromatičnim borovima i stablima narandže, na peščanoj/šljunkovitoj plaži. Hotel Seven Seas Gravel Select Kemer 5* se nalazi u centru Kemera, 55km od aerodroma Antalija. Otvoren 2004. godine, ovaj klimatizovani hotel na plaži nudi ukupno 332 sobe i niz rekreativnih sadržaja. Mogućnosti obedovanja uključuju elegantan klimatizovan glavni restoran sa odvojenim prostorom za nepušače i visokim stolicama za decu i snek barom. O mlađim gostima se brinu u dečijem klubu, a ispred hotela se nalazi igralište. Na uređenom terenu gosti će pronaći bazen gde ljubitelji sunca mogu uživati u danu kupanja na suncu. Sportskiji posetioci mogu da se okušaju u raznim sportovima, dok su SPA tretmani dostupni za one koji vole opuštajući odmor.

 

FACT SHEET & ULTRA ALL INCLUSICE CONCEPT - SR

FACT SHEET & ULTRA ALL INCLUSICE CONCEPT - EN

 

Položaj Seven Seas Gravel Select hotela:

Hotel Seven Seas Gravel Select 5* se nalazi u centru Kemera, 55km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Seven Seas Gravel Select 5* ima ukupno 332 smeštajnih jedinica u glavnoj zgradi i baštanskom delu:

  • Standardne soba u glavnoj zgradi bočni pogled more (26-31 m2, 1 spavaća soba sa Francuskim ležajem i sofom, i 1 kupatilo, max. 2+1 osobe),
  • garden sobe (20-23 m2, nalaze se u baštanskom delu, spavaća soba sa Francuskim ležajem , kupatilo, max. 2 osobe),
  • Garden velike sobe (32-33 m2, u baštanskom delu, veća soba sa francuskim ležajem i dva sofa kreveta, kupatilo, max 3+1 dete),
  • Family sobe u baštanskom delu (34-39 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa dve sofe odvojene vratima, kupatilo, max 4 osobe).
  • Suit sobe u glavnoj zgradi (42-51 m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max 4 osobe)
  • Child friendly sobe ( iste veličine kao i standardne sobe sa 1 francuskim ležajem+ sofa+ pomoćni ležaj, kupatilo, max 2+2 osoba)

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu u glavnoj zgradi i split klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima u baštenskom delu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, mleko, čokoladice, bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svakodnevno), set za kafu i čaj, ketler, sef, laminat, SAT LCD TV, balkon, bade mantili i sobne papuče.

Usluga:

Ultra All inclusive (sve uključeno) - 24h usluga hrane i pića na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor izmedju više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, poslepodnevna užina, večera, kasna noćna užina. Domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi za doručak, dijetalna i zdrava hrana u glavnom restoranu, dečiji bife, sladoled tokom dana, A la Carte restorani (turski, italijanski, kuhinja dalekog istoka) uz rezervaciju i jednom tokom boravka .

U UAI koncept hotela Seven Seas Gravel Select 5* nije uključeno: premium uvozna pića, VSOP konjak, sveže ceđeni sokovi, sva flaširana pića, specijalna uvozna i lokalna vina, Riblji A la Carte restoran-uz rezervaciju i doplatu, sobna usluga.

Sadržaj:

Glavni restoran Begonvil na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restorani - A LaTurca (turska kuhinja), Firenze (italijanska kuhinja), Luanshu (kuhinja dalekog istoka), Cakil ( riba), Sushi restoran, barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Seven Seas Gravel Select 5*: šoping centar ,rent a car, frizer, servis za pranje veša  i hemijsko čišćenje, usluga lekara, čuvanje dece, telefon, fax, internet kutak i kompjuterske igrice.

Plaža hotela Seven Seas Gravel Select 5*:

Hotelska privatna plaža je šljunkovita i peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, soba za relaksaciju, fitnes centar, teniski teren, odbojka na plaži, mini fudbal, stoni tenis, gimnastika. Zabava u toku dana, takmičenja, specijalni šou programi tokom večeri, muzika uživo, specijalne proslave, Gravel mini klub za decu po različitim starosnim grupama od 0 - 12 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Seven Seas Gravel Select 5*: masaža, SPA&Wellness centar, salon lepote, osvetljenje na teniskim terenima, sportovi na vodi, ronjenje, privatni časovi, sportovi na vodi.

Napomena:

Hotel Seven Seas Gravel Select 5* renoviran je 2021. godine.

TOKOM TRAJANJA SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Kemer cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2024. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije