Sherwood Exclusive Kemer

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Kemer
 • Sherwood Exclusive Kemer
 • 45 slika

Hotel Sherwood Exclusive Kemer ★★★★★ - Goynuk, Kemer, Turska je savršen izbor za odmor u Kemeru 2021. Nudi: Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, rani doručak, A'la Carte doručak, jutarnje užine, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, sladoled u određenim terminima, večera, kasna noćna užina, dečji kutak, poslastičarnica, domaća i

Hotel Sherwood Exclusive Kemer

Hotel Sherwood Exclusive Kemer ★★★★★ - Goynuk, Kemer, Turska je savršen izbor za odmor u Kemeru 2021. Nudi: Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, rani doručak, A'la Carte doručak, jutarnje užine, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, sladoled u određenim terminima, večera, kasna noćna užina, dečji kutak, poslastičarnica, domaća i standardna uvozna pića. Hotelska privatna plaža je šljunkovita i peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
HOTEL INFO & UAI KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & UAI CONCEPT - EN

Položaj Sherwood Exclusive Kemer 5* hotela:

Sherwood Exclusive Kemer 5* se nalazi u regiji Goynuk. Udaljen je 9km od centra Kemera, 45km od centra Antalije i 55km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica u hotelu Sherwood Exclusive Kemer 5* je 492 raspoređenih u glavnoj zgradi i 45 vila sa 2 ili 3 sprata:

 • Standard sobe površine su 29m2, spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja + jedna sofa, kupatilo, za max. 2+1 osobu.
 • Superior soba površine su 35m2, spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja + jedna sofa + jedan ležaj, kupatilo, za max. 3+1 osobe.
 • Lagoon soba nalaze se u prizemlju, površine su 29m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + jedna sofa, kupatilo, za max. 2+1 osobu.
 • Lagon superior soba nalaze se u prizemlju, površine su 35m2, spavaća soba sa francuskim ležajem+ jedna sofa + jedan ležaj, za max. 3+1, kupatilo.
 • Deluxe soba nalaze se na 2 ili 3 spratu, površine su 29m2, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem+ jedna sofa ,kupatilo, za max. 2+1osobe.
 • Deluxe superior soba nalaze se na 2 ili 3 spratu, površine su 35m2, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem+ jedna sofa + jedan ležaj, kupatilo,max. 2+2 osobe.
 • Family suits površine su 58-70m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, dva kupatila, za max. 4 osobe.
 • Swim up soba površine su 35m2, jedna spavaća soba, kupatilo, direktan izlaz na bazen, za max.2 osobe.
 • Duplex Family je površine 60-70m2, nalazi se u glavnoj zgradi, pogled na kopno, na prvom spratu je dnevna soba sa dve sofe i može se koristiti kao spavaća soba, na drugom spratu je soba sa francuskim ležjem, dva kupatila, za max. 4 osobe.
 • Duplex Family suits je površine 60-70m2, nalazi se u glavnoj zgradi, pogled na more, na prvom spratu je dnevna soba sa dve sofe i može se koristiti kao spavaća soba, na drugom spratu je soba sa francuskim ležjem, dva kupatila, za max. 4 osobe.

Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnoti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, laminat (samo sobe u prizemlju imaju pločice), mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svakodnevno), keetler, set za čaj i kafu, sef, SAT TV i muzičke kanale, Wi-Fi internet u sobama se ne naplaćuje, balkon ili terasu.

Usluga:

Ultra All Inclusive na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, rani doručak, jutarnje užine, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, sladoled u određenim terminima, večera, kasna noćna užina, dečji kutak, poslastičarnica, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

UAI koncept hotela Sherwood Exclusive Kemer 5* ne uključuje: A'la Carte restorane sa rezervacijom unapred i uz doplatu, specijalna uvozna pića, flaširana pića, specijalna vina, sveže voćne sokove (osim u vreme doručka), energetska pića, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran (Fusions) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), A'la Carte restorani - Turquoise (Turski), Basillico (Italijanski), Mama Cocha Fish (Riblji), Weribashi (kineski), lobi bar, vitamin bar, barovi pored bazena i na plaži.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Sherwood Exclusive Kemer 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, frizer, prodavnice, internet kafe i kompjuterske igre, rent-a-car. Wi-Fi internet je bespalatan u svim delovima hotela.

Plaža:

Hotelska privatna plaža je šljunkovita i peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju u hotelu Sherwood Exclusive Kemer 5*. Privatni paviljoni uz rezervaciju unapred se posebno naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, mini golf, košarka,odbojka na plaži, stoni tenis, raznovrsni zabavni program tokom dana, takmičenja, večernjii šou program, Mini klub za decu od 4 do 12 godina i tinejdž klub za uzrast od 13 do 17 godina.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Sherwood Exclusive Kemer 5*: masaža, SPA i salon lepote, bilijar,osvetljenje za teniske terene, sportovi na vodi, komjuterske igre, sportovi na vodi

NAPOMENA: TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD USLUGA I SADRŽAJA, BEZ PRETHODNE NAJAVE

Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Kemer cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2021. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije