Sunland Resort Beldibi

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Kemer
 • Sunland Resort Beldibi
 • 55 slika
 • Akva park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Idealno za porodice
 • Šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Sunland Resort Beldibi ★★★★★- Beldibi, Kemer, Turska se nalazi u regiji Beldibi, 40km od aerodroma Antalija i oko od centra 10 km Kemera. Nudi uslugu Ultra All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, poslepodnevnu užinu, čaj, kafa, večera, užina u kasnim večernjim satima. Domaća alkoholna i bezalkoholna pića, neka uvo

Hotel Sunland Resort Beldibi

Hotel Sunland Resort Beldibi ★★★★★- Beldibi, Kemer, Turska se nalazi u regiji Beldibi, 40km od aerodroma Antalija i oko od centra 10 km Kemera. Nudi uslugu Ultra All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, poslepodnevnu užinu, čaj, kafa, večera, užina u kasnim večernjim satima. Domaća alkoholna i bezalkoholna pića, neka uvozna alkoholna pića, sladoled tokom određenih sati, bar na plaži od 10:00-18:00h, A’la carte restorane sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka. 

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Sunland Resort hotela:

Hotel se nalazi u regiji Beldibi, 40km od aerodroma Antalija  i oko od centra 10 km Kemera.

Smeštaj:

 Hotel ima ukupno 252 smeštajne jedinice.

 • Standardne sobe  (28-32m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max. 2+1).
 • Family sobe (60m2, 2 spavaće sobe sa vratima između soba ili bez, 1 kupatilo, max.4+1 osobe).  
 • Sobe sa krevetima na sprat (28-32m2, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem+ krevet na sprat, 1 kupatilo, max 2+2 osoba)
 • Dve sobe za osobe sa invaliditetom.

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom/tušem, fen, centralni klima sistem koji radi u skladu sa vremenskim uslovima, laminat, direktna telefonska linija, mini bar (voda i bezalkoholna pića po dolasku, kasnije se samo voda dopunjuje), sef, SAT TV i muzički kanali, Wi-fi se ne naplaćuje.

Usluga:

Ultra All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, poslepodnevnu užinu, čaj, kafa, večera, užina u kasnim večernjim satima. Domaća alkoholna i bezalkoholna pića, neka uvozna alkoholna pića, sladoled tokom određenih sati, bar na plaži  od 10:00-18:00h, A’la carte restorane sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka. 

Koncept ne uključuje: uvozna pića koja nisu na menu listi, premijum pića, specijalna vina, flaširana pića, sveže voćne sokove, sobna usluga.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A’la carte restorani - turski, italijanski, lobi bar, bar pored bazena i na plaži. Posebno se plaćaju prema pravilima hotela: usluga lekara, čuvanje dece, vešeraj, rent a car, frizer, šoping centar, telefon, fax, internet i kompjuterske igrice.Wi-fi u sobama i lobiju se ne naplaćuje.

Plaža hotela Sunland Resort 5*:

Hotelska privatna plaža je škljunkovita. Ležaljke, suncobrani, peškiri za plažu se ne naplaćuju

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis.Posebno se plaćaju prema pravilima hotela: sportovi na vodi, masaža, SPA centar, bilijar.

Zabavni programi, takmičenja tokom dana i večernji šou programi. Mini klub za decu.

Napomena:

HOTEL ZADRŽAVA PRAVO PROMENE POJEDINIH SADRŽAJA I USLUGA, BEZ PRETHODNOG OBAVEŠTAVANJA


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Kemer cene 2023

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2023. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečiji klub

Lokacije