Bayou Villas

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Lara
  • Bayou Villas
  • 51 slika

Hotel BaYou Villas ★★★★★ Lara, Antalya - se nalazi u regiji Lara. Udaljen je 12km od centra Antalije i 10km od aerodroma Antalija. Vile se nalaze u bašti hotela Lara Barut Collection. Nudi: Ultra All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užine u toku dana, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoh

Hotel Bayou Villas

Hotel BaYou Villas ★★★★★ Lara, Antalya - se nalazi u regiji Lara. Udaljen je 12km od centra Antalije i 10km od aerodroma Antalija. Vile se nalaze u bašti hotela Lara Barut Collection. Nudi: Ultra All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užine u toku dana, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a la carte restorani sa rezervacijom unapred (deci ispod 12 godina nije dozvoljen ulaz u Akdeniz i Titmis restoranu), mini bar u sobama (bezalkoholna pića, voda i pivo se dopunjuju svakodnevno), veganski i bezglutenski kutak je dostupan za vreme obroka. Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Wi-Fi internet je besplatan.

Položaj BaYou Villas 5* hotela:

Hotel BaYou Villas 5* se nalazi u regiji Lara. Udaljen je 12km od centra Antalije i 10km od aerodroma Antalija. Vile se nalaze u bašti hotela Lara Barut Collection.

Smeštaj:

BaYou Villas 5* ima ukupno 24 privatne vile:

  • Bayou villa sa jednom spavaćom sobom (109m2, spavaća soba, dnevna soba, dva kupatila, privatna bašta od 137m2, sa privatnim bazenom (25m2) koji se zagreva sa morskom vodom, terasa sa garniturom za sedenje, stolom i ležaljkama sa sunčanje, max. 3 osobe),
  • Bayou villa sa dve spavaće sobe (314m2, vila sadrži tri sprata, dnevna soba, po dve sobe na prvom i drugom spratu, sto za bilijar, teretana, soba za masažu, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, privatna bašta od 188m2 sa privatnim bazenom (20m2) sa morskom vodom, velika terasa sa garniturom za sedenje, stolom i ležaljkama za sunčanje, max. 4 osobe),
  • Bayou villa sa tri spavaće sobe (427m2, vila sadrži tri sprarta, na prvom spratu spavaća soba, kupatilo i kuhinja, na drugom spratu dve spavaće sobe i dva kupatila, sto za bilijar, teretana, soba za masažu, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, privatna bašta od 266m2 sa privatnim bazenom (37m2) sa morskom vodom, velika terasa sa garniturom za sedenje, stolom i ležaljkama za sunčanje, max. 6 osoba),
  • Bayou villa sa četiri spavaće sobe (579m2, vila sadrži tri sprata, dnevna soba sa klavirom, kuhinja, spavaća soba sa kupatilom, lift na prvom spratu, na drugom spratu tri spavaće sobe i tri kupatila, sto za bilijar, teretana, soba za masažu, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, privatna bašta od 404m2 sa privatnim bazenom (51m2) , velika terasa sa garniturom za sedenje, stolom i ležaljkama za sunčanje, max. 8 osoba).

Navedeni tipovi smeštajnih jedinica imaju: ličnog asistenta, interent velike brzine, besplatno pranje veša (za boravak minimum 7 noći), prioritet u a la carte restoranima, korišćenje Weik Villa a la carte restoran, korišćenje paviljona na plaži, sobnu uslugu. Gosti ovih vila mogu koristiti sadržaje hotela Lara Barut Collection 5*.

Usluga:

Ultra All Inclusive koncept usluga na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, užine u toku dana, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a la carte restorani sa rezervacijom unapred (deci ispod 12 godina nije dozvoljen ulaz u Akdeniz i Titmis restoranu), mini bar u sobama (bezalkoholna pića, voda i pivo se dopunjuju svakodnevno), veganski i bezglutenski kutak je dostupan za vreme obroka.

Ultra all inclusive koncept ne uključuje: luksuzna pića, određena vina, flaširana pića, nargilu, sobnu uslugu, jastoga u a la carte restoranima.

Sadržaj:

Glavni restoran Divan na bazi otvorenog bufea, a la carte restorani: Kuyu Turk - turski restoran, Mangal BBQ restoran, Turunc International - internacionalni restoran, Sandal - riblji restoran, Akdeniz - mediteranski restoran (samo za odrasle), Tirmis Regional (samo za odrasle), Pizzeria Di Laura - italijanski restoran, Iro - suši bar; poslastičarnica, lobi bar, bar pored bazena, noćni klub. Wi-Fi internet je besplatan.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, pranje veša, hemijsko čišćenje, frizer, čuvanje dece, telefon, faks, kompjuterske igrice, prodavnice, rent a car.

Plaža hotela BaYou Villas 5*:

Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni, poluolimpijski bazen, zatvoreni bazeni (jedan je sa morskom vodom, drugi sa svežom vodom), dečiji bazen, pet tobogana, fitnes centar, sauna, tusko kupatilo, tri teniska terena, odbojka na plaži, multifunkcionalni teren za košarku, rukomet i mini fudbal, stoni tenis, gimnastika, mini golf, streljaštvo, skvoš. Zabavni program tokom dana i večeri, specijalni večernji šou programi, uživo muzika. Mini klub za decu od 4-12 godina sa specijalnim programima tokom dana, mini disko uveče. Bary Star Baby koncept za decu od 0-3 godine: dečiji telefon, dečiji auto, noša, šampon, sunđer, losion, aparat za zagrevanje flašica, pelene, stolica za hranjenje (na upit).

Posebno se plaća prema pravilima hotela: bilijar, iznajmljivanje DVD kaseta, masaže, spa centar, tretmani lica i tela, sportovi na vodi.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Lara

Hoteli Lara – Antalija – Turska

Lara hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezdica.

Lara aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Lara. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Lara Turska informacije

Plaže u Lari su peščane.

Lara cene 2024.

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Lara prvenstveno zavise od sezonalnosti. Cene su različite i u zavisnosti od tipa hotela lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Lara mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Lari, povezanost sa centrom regije.

Lara hoteli forum

Utisci, komentari, zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Lara u Turskoj.


Lokacije