Liberty Hotels Lara

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Lara
 • Liberty Hotels Lara
 • 32 slika
 • Naša preporuka
 • Peščana plaža
 • Akva park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Liberty Hotels Lara ★★★★★ - Lara, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Lari 2021. Nudi Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak,užinu u podne, kolači i sladoled u određenom terminu, večera, kasna užina, čaj, kafa, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.0

Hotel Liberty Hotels Lara

Hotel Liberty Hotels Lara ★★★★★ - Lara, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Lari 2021. Nudi Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak,užinu u podne, kolači i sladoled u određenom terminu, večera, kasna užina, čaj, kafa, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00h - 24.00h. Hotelska privatna peščana plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima koji se ne naplaćuju.
HOTEL INFO & ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Liberty Hotels Lara 5* hotela:

Hotel Liberty Hotels Lara 5* se nalazi u regiji Lara. Udaljen je 17 km od aerodroma u Antaliji i 22 km od centra Antalije.

Smeštaj:

Hotel Liberty Hotels Lara 5* poseduje ukupno 311 smeštajnih jedinica:

 • Standardne soba (23 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max 2+1 osobe),
 • Large standardne sobe (29 m2, velika spavaća soba sa francuskim ležajem, jedan odvojeni ležaj i sofa, 1 kupatilo, max 2+2 osobe),
 • Family sobe (35-45 m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, 1 kupatilo, max 4 osobe),
 • Family duplex sobe (50 m2, donji nivo dva odvojena ležaja, gornji nivo francuski ležaj, 2 kupatila, max 4 osobe),
 • 2 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka soba u hotelu Liberty Hotels Lara 5* poseduje: kupatilo sa kadom/tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, sef (uz doplatu), mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), ketler, set za kafu i čaj, SAT TV i muzičke kanale.

Usluga:

Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak,užinu u podne, kolači i sladoled u određenom terminu, večera, kasna užina, čaj, kafa, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00h - 24.00h.

AI koncept hotela Liberty Hotels Lara 5* ne uključuje: luksuzna uvozna pića, sveže voćne sokove, flaširana pića, A'la Carte restorane uz rezervaciju unapred i doplatu, sva pića u Disko klubu, sobnu uslugu, nargilu.

Sadržaj:

Jasmine - glavni restoran na bazi otvorenog bufea, poslastičara "Carmen", A'la Carte restorani - Bellini (italijanski), Marina (riblji) ,Turga (turski), Chiang Mai (dalekoistočna kuhinja), BBQ restoran, lobby bar, vitamin bar, bar pored bazena i bar na plaži, noćni klub.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Liberty Hotels Lara 5*: Usluga lekara, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, čuvanje dece, internet kafe, telefon, fax, internet, kompjuterske igre, šoping centar.

Plaža hotela Liberty Hotels Lara 5*:

Hotelska privatna peščana plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima koji se ne naplaćuju. Privatni paviljoni na plaži su uz rezervaciju unapred i doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni, dečiji bazeni, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, đakuzi, 2 teniska terena, košarka, odbojka na plaži, stoni tenis. Zabavni programi tokom dana i uveče uz profesionalne grupe, program se menja svake druge nedelje, mini klub za decu od 4 do 12 godina, igraliste, mini Disko uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Liberty Hotels Lara 5*: osvetljenje za teniske terene, teniska oprema i časovi, masaža, sportovi na vodi, bilijar i kompjuterske igrice.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Lara

Hoteli Lara – Antalija – Turska

Lara hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezdica.

Lara aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Lara. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Lara Turska informacije

Plaže u Lari su peščane.

Lara cene 2021.

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Lara prvenstveno zavise od sezonalnosti. Cene su različite i u zavisnosti od tipa hotela lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Lara mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Lari, povezanost sa centrom regije.

Lara hoteli forum

Utisci, komentari, zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Lara u Turskoj.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije