Alba Royal Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Side
 • Alba Royal Hotel
 • 31 slika
 • WiFi besplatan na javnim mestima
 • Akva park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Samo za odrasle
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Alba Royal Hotel ★★★★★ (Samo Za 16+) - Colakli, Side, Turska je savršen izbor za letovanje u Sideu 2021. Nudi Ultra All inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanja, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večera, poslepodne kolaci, kafa i čaj, užina u kasnim večernjim satima, sveži sok od narandže za doručak, sva lokalna i odredena uvozna alkoholna i

Hotel Alba Royal Hotel

Hotel Alba Royal Hotel ★★★★★ (Samo Za 16+) - Colakli, Side, Turska je savršen izbor za letovanje u Sideu 2021. Nudi Ultra All inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanja, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večera, poslepodne kolaci, kafa i čaj, užina u kasnim večernjim satima, sveži sok od narandže za doručak, sva lokalna i odredena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenim terminima. A'la carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom u toku boravka. Hotelska plaža je peščano-šljunkovita, ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.
ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Alba Royal hotela:

Alba Royal hotel 5* se nalazi u regiji Colakli, udaljen je oko 55km od aerodroma Antalije i oko 8km od centra Sidea.

Smešaj:

Ukupno ima 224 smeštajnih jedinica raspoređenih u 3 bloka:

 • Standardne sobe, ukljucujuci 4 sobe za osobe sa posebnim potrebama (26 m2, 1 spavaća soba, kupatilo, max. 3 osoba),
 • Superior sobe (32 m2, veća prostorija, kupatilo, velika terasa, max. 3 osobe),
 • Senior suit (41 m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, 1 kupatilo, max. 4 osobe).

Svaka smešajna jedinica hotela Alba Royal 5* ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), set za pravljenje kafe i čaja, sef, laminat, LCD TV sa SAT i muzičkim kanalima.

Usluga:

Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) usluga na bazi otvorenog bufea - samoposluživanja, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večera, poslepodne kolači, kafa i čaj, užina u kasnim večernjim satima, sveži sok od narandže za doručak, sva lokalna i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenim terminima. A'la carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom u toku boravka.

UAI koncept hotela Alba Royal 5* ne uključuje: premium i luksuzna uvozna alkoholna pića, internacionalna i specijalna vina, sobna usluga, sveže voćne sokove (osim za doručak), energetska pića, flaširana pića.

Sadržaj:

Glavni restoran Alatau na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), A'la carte restorani (Efendy - turska kuhinja, Amadeus - morska hrana, Cubana - kubanska kuhinja), barovi u okviru hotelskog kompleksa, poslastičarnica, disko klub.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Alba Royal 5*: usluga lekara, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet, šoping, rent a car. Wi-Fi internet u lobiju , Nakita lounge baru i pored bazena se ne doplaćuje .

Plaža hotela Alba Royal 5*:

Hotelska plaža je peščano-šljunkovita, ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju, peškiri uz deposit. Wi-Fi na plaži se dodatno naplaćuje.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni, tobogani, teniski tereni, odbojka, odbojka na plaži, mini fudbal, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna i parna soba, mini golf, zabavni program profesionalnim timom tokom dana, specijalni večernji šou programi, bioskop, ponekad muzika uživo, žurka na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Alba Royal 5*: masaža, SPA i salon lepote, sve vrste sportova na vodi, osvetljenje za teniske terene, oprema za tenis, bilijar, igraonica .

www.albahotels.tr

 TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZPREDHODNE NAJAVE

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogucnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su pešcane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije