Hane Family Resort

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Side
 • Hane Family Resort
 • 38 slika

Hotel Hane Family Resort (ex Primasol Hane Family Resort) ★★★★- Evrenski, Side, Turska se nalazi u regiji Evrenseki. Udaljen je oko 8 km od Sidea i oko 65 km od aerodroma u Antaliji. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevna kafa, kolači, ponoćnu supu, užine u baru na plaž

Hotel Hane Family Resort

Hotel Hane Family Resort (ex Primasol Hane Family Resort) ★★★★- Evrenski, Side, Turska se nalazi u regiji Evrenseki. Udaljen je oko 8 km od Sidea i oko 65 km od aerodroma u Antaliji. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevna kafa, kolači, ponoćnu supu, užine u baru na plaži, sladoled dva puta dnevno po pola sata, domaća standardna i bezalkoholna pića od 10:00 do 23:30h, A'la Carte restorani (jednom u toku boravka, uz rezervaciju unapred), snack bar na plaži sa bezalkoholnim pićem i pivom.

 

FACT SHEET - EN

 

Položaj Hane Family Resort hotela:

Hane Family Resort (ex Primasol Hane Family resort) 4* hotel se nalazi u regiji Evrenseki. Udaljen je oko 8 km od Sidea i oko 65 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Smeštajne jedinice hotela Hane Family Resort (ex Primasol Hane Family Resort) 4* su rasporedjene u 5 glavnih zgrada :

 • Standard sobe ( 24 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem + 1 single ležaj, 1 kupatilo, max 3 osobe),
 • Economy sobe ( iste su kao standardne samo sto se nalaze na prvom spratu i okrenute su ka ulici ),
 • Family sobe (48 m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima ili 1 velika soba sa paravanom, 1 kupatilo, max 4+1 osoba).

Svaka soba hotela Hane Family Resort (ex Primasol Hane Family Resort) 4* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (mineralna voda i voda se dopunjuju svaki dan), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, laminat.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevna kafa, kolači, ponoćnu supu, užine u baru na plaži, sladoled dva puta dnevno po pola sata, domaća standardna i bezalkoholna pića od 10:00 do 23:30h, A'la Carte restorani (jednom u toku boravka, uz rezervaciju unapred), snack bar na plaži sa bezalkoholnim pićem i pivom.

AI koncept hotela Hane Family Resort (ex Primasol Hane Family Resort)4* ne uključuje: sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, domaća i uvozna specijalna vina, flaširana i pića, sobnu uslugu, sveže voćne sokove, pića u disko klubu i Vitamin baru, tursku kafu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, snek bar na plaži,  A'la Carte restorani (italijanski i turski), barovi u okviru hotelskog kompleksa (lobby, kod bazena, vitaminski).

Posebno se plaća prema pravilima hotela Primasol Hane Family Resort 4*: usluga lekara, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja, telefon, fax, kompjuterske igrice. Wi-Fi internet uz doplatu.

Plaža hotela Hane Family Resort 4*:

Hotelska peščana plaža je udaljena 300 m od hotela Hane Family Resort (ex Primasol Hane Family Resort) 4*, suncobranima i peškirima za plažu koji su besplatni, ležaljke za plažu uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, teniski teren, pikado, odbojka na plaži, zabavni programi tokom dana, večernji šou programi, mini klub za decu od 4 do 12 godina, igralište, mini diskoteka uveče, program za decu od 13 -17 godina. Posebno se plaća prema pravilima hotela Hane Family Resort (ex Primasol Hane Family Resort) 4*: sportovi na vodi, bilijar, kompjuterske igre, masaža, osvetljenje za teniski teren i oprema za tenis.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

www.hanehotels.com

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula +381114220515.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije