Hane Sun Elite Hotel

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • Hane Sun Elite Hotel
  • 31 slika

Hotel Hane Sun Elite ★★★★★- Colakli, Side, Turska predstavlja kvalitetan izbor za letovanje u Sideu. Nudi All inclusive uslugu (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, odmor za kolače I čaj, večeru, kasna večernja užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 24:00h, Snack bar na plaži od

Hotel Hane Sun Elite Hotel

Hotel Hane Sun Elite ★★★★★- Colakli, Side, Turska predstavlja kvalitetan izbor za letovanje u Sideu. Nudi All inclusive uslugu (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, odmor za kolače I čaj, večeru, kasna večernja užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 24:00h, Snack bar na plaži od 10:00 – 16:00 služi sokove I pivo I sladoled u određeno vreme.

 

FACT SHEET - EN

 

Položaj Hane Sun Elite hotela:

Hane Sun Elite Hotel 5* se nalazi regiji Colakli 8km od grada Side. Udaljen je oko 65 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hane Sun Elite Hotel 5* ima ukupno 208 smeštajnih jedinica u tri bloka :

  • Standard sobe ( 29m2 ,1 spavaća soba sa francuskim ležajem + single ležaj, 1 kupatilo, max 2+1 osoba)

Svaka soba hotela Hane Sun Elite Hotel 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, papuče, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar ( voda I mineralna voda se dopunjuju svakog dana), ketler, set za čaj I kafu, laminat, sef, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, odmor za kolače I čaj, večeru, kasna noćna užina, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 24:00h. Snack bar na plaži od 10:00 do 16:00 sokovi I pivo I sladoled u određeno vreme

AI koncept hotela Hane Sun Elite Hotel 5* ne uključuje: sva uvozna pića, flaširana pića specijalna vina, sobnu uslugu, sveže voćne sokove, tursku kafu, A La Cart restoran uz rezervaciju unapred I uz doplatu, pića posle 24:00 h, pića u Disko klubu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, barovi u krugu hotelskog kompleksa, A La Cart restoran, Disko klub.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Hane Sun Elite Hotel 5*: usluga lekara, čuvanje dece, frizer, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja, peglanje, telefon, fax, internet,kompjuterske igre, rent a car, šoping centar. Wi-Fi internet je besplatan.

Plaža hotela Hane Sun Elite 5*:

Hotelska peščana plaža je udaljena 800 m od hotela Hane Sun Elite Hotel 5*, sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu su besplatni pored bazena I na plaži. Besplatan shuttle bus ide na svakih 15 minuta.

Sport i zabava:

Otvoreni I zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes soba, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, odbojka na plaži, zabavni programi sa profesionalnim timom tokom dana, I večernji šou program.Mini klub za decu od 04 – 12 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Hane Sun Elite Hotel 5*: sportovi na vodi na plaži, masaža, centar za lepotu, bilijar I soba za igre.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

www.hanehotels.com

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula +381114220515.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sportsko-zabavni sadržaji
    • Pikado
    • Sala za vežbanje (fitness)
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Restorani i barovi
    • Restoran

Lokacije