Orfeus Park Hotel

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Side
 • Orfeus Park Hotel
 • 16 slika
 • Peščana plaža
 • WiFi besplatan na javnim mestima
 • Akva park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 11,99 god - GRATIS smeštaj
 • Fitnes & SPA

Hotel Orfeus Park Hotel ★★★★ - Colakli, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu 2021. Nudi: All inclusive – švedski sto za doručak, ručak, kolače, čaj, kafu u popodnevnim satima, večeru, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24.00h, hranu i piće na plaži od 10 do 18h, sladoled u odredjenom terminu kod bazena. Hotel poseduje peščanu plažu. Nalazi se na 300 m od hotela. Suncobrani i ležaljk

Hotel Orfeus Park Hotel

Hotel Orfeus Park Hotel ★★★★ - Colakli, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu 2021. Nudi: All inclusive – švedski sto za doručak, ručak, kolače, čaj, kafu u popodnevnim satima, večeru, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24.00h, hranu i piće na plaži od 10 do 18h, sladoled u odredjenom terminu kod bazena. Hotel poseduje peščanu plažu. Nalazi se na 300 m od hotela. Suncobrani i ležaljke se ne plaćaju. Besplatan šatl bus do plaže.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET - EN

Položaj Orfeus Park 4* hotela:

Orfeus Park Hotel 4* se nalazi u Colakli regiji. Udaljen je 9 km od Sidea i 55 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Ukupan broj soba je 296.

 • Standardne sobe (23 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Family sobe (43 m2 - 2 sobe odvojene vratima, jedno kupatilo, max 4 osobe).

Sve sobe hotela Orfeus Park 4* poseduju kupatilo sa tušem, fen za kosu, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda se dopunjuje svakodnevno),sef (doplata ), laminat ili pločice, satelitsku TV sa muzičkim kanalima, balkon.

Usluga:

All inclusive – švedski sto za doručak, ručak, kolače, čaj, kafu u popodnevnim satima, večeru, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24.00h, hranu i piće na plaži od 10 do 18h, sladoled u odredjenom terminu kod bazena.

All inclusive koncept hotela Orfeus Park 4* ne uključuje: uvozna pića, flaširana pića,specijalna vina, sveže voćne sokove, tursku kaf,sobnu uslugu, flaširana pića.

Sadržaj:

Glavni restoran, bar na plaži i bar pored bazena.

U cenu nije uključeno: usluge lekara, telefon, faks, internet, sefovi.Wi-Fi8 besplatan kod lobija i kod bazena (u sobama se doplaćuje).

Plaža:

Hotel poseduje peščanu plažu. Nalazi se na 300 m od hotela Orfeus Park 4*. Suncobrani i ležaljke se ne plaćaju. Besplatan šatl bus do plaže.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazen za decu i odrasle, tobogani, fitness centar, tursko kupatilo, odbojka na plaži, stoni tenis, mini klub za decu od 4 do 12 godina,mini disko uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Orfeus Park 4*: sportovi na vodi,kompjuterske igrice, masaža.

Napomena:

Hotel Orfeus Park 4* je renoviran 2015.godine. Više informacija o hotelu možete naći na: www.orfeushotels.com


Dodatne informacije za Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije