PALOMA Perissia

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • PALOMA Perissia
  • 32 slika
  • Peščana plaža
  • WiFi besplatan
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • 1. dete do 12,99 god - POPUST
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Paloma Perissia - (ex. Sentido Perissia Hotel) ★★★★★ - Kumkoy, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu. Nudi: Luxury Ultra all inclusive na bazi otvorenog bufea za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja i popodnevna užina, kasna noćna užina, sveži voćni sokovi uz doručak, sladoled uz ručak i večeru, poslastičara, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A

Hotel PALOMA Perissia

Hotel Paloma Perissia - (ex. Sentido Perissia Hotel) ★★★★★ - Kumkoy, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu. Nudi: Luxury Ultra all inclusive na bazi otvorenog bufea za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja i popodnevna užina, kasna noćna užina, sveži voćni sokovi uz doručak, sladoled uz ručak i večeru, poslastičara, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A la Carte resorani - dalekoistočna i savremena mediteranska kuhinja, uz rezervaciju unapred bez doplate. Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

 

FACT SHEET - EN

 

Položaj Paloma Perissia hotela:

Paloma Perissia Hotel se nalazi u regiji Kumkoy. Udaljen je 3 km od Sidea i 65 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Paloma Perissia 5* ima ukupno 352 smeštajnih jedinica.

  • Standard sobe sa balkonom (24 m2, 1 spavaća soba samo sa dva  ležaja,1 kupatilo max 2+1 dete),
  • Standard sobe sa francuskim balkonom (30 m2, 1 spavaća soba samo sa dva ležaja + sofa ležaj,1 kupatilo max 3 osobe).
  • Large standard soba (35 m2, francuski ležaj ili dva ležaja + jedan sofa ležaj, 1 kupatilo max 3+1 dete).
  • Suit sobe (60 m2, 1 velika spavaća soba sa francuskim ležajem, 1 dnevna soba, 1 kupatilo sa đakuzijem max 4 osobe).

Svaka smeštajna jedinica hotela Paloma Perissia 5* ima: kupatilo sa tušem, fen, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, mini bar (bezalkoholna pića, voda i pivo se dopunjuju svakodnevno), ketler, set za kafu i čaj, sef, SAT TV i muzički kanali, Wi-Fi internet, balkon ili francuski balkon.

Usluga:

Luxury Ultra all inclusive - 24h usluga hrane i pića, na bazi otvorenog bufea za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja i popodnevna užina, kasna noćna užina, sveži voćni sokovi uz doručak, sladoled uz ručak i večeru, poslastičara, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A la Carte resorani - dalekoistočna i savremena mediteranska kuhinja, uz rezervaciju unapred bez doplate.

Luxury UAI koncept hotela Paloma Perissia 5* ne uključuje: luksuzna uvozna pića, specijalna vina, flaširana pića, Curio Grill A’la Carte restorani uz rezervaciju unapred i doplatu,Club restoran i bar na plaži, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Paloma glavni restoran na bazi otvorenog bufea , A’la Carte restorani: Quentine- savremena mediteranska kuhinja, Wabi Sabi- dalekoistočna kuhinja, Curio-Grill house-roštilj. Barove u okviru hotelskog kompleksa, disko klub.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Paloma Perissia 5*: usluga lekara, pranja veša, čuvanje dece, telefon, fax, internet i kompjuterske igre, šoping centar, frizer, rent-a-car. Wi-Fi internet je besplatan

Plaža hotela Paloma Perissia 5*:

Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Privatni paviljoni uz rezervaciju unapred i doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, košarka, odbojka, odbojka na plaži, mini fudbal, gimnastika, zabavni program tokom dana, večernji šou program za decu i odrasle, mini klub za decu od 4 do 12 godina, tinejdž klub za uzrast od 12 do 16 godina uz specijalne programe, igralište za decu, mini disko uveče. Tinejdž grupa od 13 do 16 godina, kutak za socijalne mreže, igraonica.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Paloma Perissia 5*: sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene, oprema za tenis, SPA  i wellness centar.

Napomena:

Hotel Paloma Perissia 5* je renoviran 2019. Godine

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

www.senditohotels.com

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula +381114220515.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije