Riolavitas Resort & Spa

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • Riolavitas Resort & Spa
  • 40 slika
  • Peščana plaža
  • Akva park
  • WiFi besplatan
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • 1. dete do 12,99 god - POPUST
  • Fitnes & SPA

Hotel Riolavitas Spa & Resort ★★★★★- Sorgun, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu. Nudi: Ultra All Inclusive (Ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, popodnevna užina, dečiji bufe, snek restoran na plaži sa bezalkoholnim pićima i pivom, dijetalni i vegeterijanski obroci u glavnom restoranu, sva lokalna i ne

Hotel Riolavitas Resort & Spa

Hotel Riolavitas Spa & Resort ★★★★★- Sorgun, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu. Nudi: Ultra All Inclusive (Ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, popodnevna užina, dečiji bufe, snek restoran na plaži sa bezalkoholnim pićima i pivom, dijetalni i vegeterijanski obroci u glavnom restoranu, sva lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određeno vreme u toku dana, bar na plaži od 10.00-18.00h. A'la Carte restoran sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka (deci mlađoj od 10 godina nije dozvoljen ulaz). Hotelska privatna peščana plaža je udaljena 300m. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Postoji šatl bus koji besplatno vozi goste hotela do plaže tokom celog dana.

 

FACT SHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

 

Položaj Riolavitas Spa & Resort hotela:

Riolavitas Spa & Resort Hotel 5* je smešten u regiji Sorgun, 8km od antičkog grada Side i 75km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Riolavitas SPA & Resort 5* ima ukupno 362 smeštajnih jedinica u glavnoj zgradi.

  • Standardna soba (35 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva ležaja + sofa ili skriveni ležaj , 1 kupatilo, max. 2+2 deteta),
  • Swim up soba (35 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, direktan izlaz na bazen, samo odralse osobe +16 je dozvoljen smeštaj, max 3 osobe), 
  • Family soba (55 m2, 2 odvojene spavaće sobe, 2 kupatila, max. 4+1 dete),
  • Penthouse suite (115 m2, 1 spavaća soba, 1 dnevna soba, 1 kupatilo, đakuzi, max. 2 osobe),
  • King suit (140 m2, dupleks, dnevna soba u donjem delu i 1 spavaća soba sa dva ležaja, u gornjem delu 1 spavaća soba sa francuskim ležajem, 1 kupatilo, max. 4+1 dete).

Sve smeštajne jedinice hotela Riolavitas SPA & Resort 5* imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, papuče, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, sef (uz doplatu), mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), ketler , set za kafu i čaj , laminat,  Wi fi , LCD TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

Ultra all Inclusive ( sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, popodnevna užina, dečiji bufe, snek restoran na plaži sa bezalkoholnim pićima i pivom, dijetalni i vegeterijanski obroci u glavnom restoranu , sva lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određeno vreme u toku dana, bar na plaži od 10.00-18.00h ,  A'la Carte restoran sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka (deci mlađoj od 10 godina nije dozvoljen ulaz).

UAI koncept hotela Riolavitas SPA & Resort 5* ne uključuje: uvozna pića koja se ne nalaze na listi menia, specijalna domaća i uvozna vina, koktele, luksuzna pića, sveže ceđene sokove, flaširana pića, sobnu uslugu, nargilu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, A'la Carte restorani (Gusto Kebab house - Turska kuhinja), barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Riolavitas SPA & Resort 5*: usluge lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet kutak, kompjuterske igrice, prodavnice, rent a car. Wi-Fi internet u celom hotelu se ne naplaćuje.

Plaža hotela Riolavitas Spa & Resort 5*:

Hotelska privatna peščana plaža je udaljena 300m od hotela Riolavitas SPA & Resort 5*. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne naplaćuju. Postoji šatl bus koji besplatno vozi goste hotela do plaže tokom celog dana .

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni ( ne rade u toku letnje sezone) bazeni, relax bazen ( +16 ), tobogani, fitness centar, stoni tenis, odbojka na plaži, sauna, parno i tursko kupatilo, zabavni program tokom dana pored bazena i na plaži, takmičenja za odrasle i decu, večernji šou programi, mini klub za decu od 4 do 12 godina sa specijalnim programima.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Riolavitas SPA & Resort 5*: masaža, Wellness i SPA centar, sportovi na vodi, bilijar, kompjuterske igre.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

www.lavitashotels.com

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula +381114220515.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije