Side Stella Elite Resort & Spa

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Side
 • Side Stella Elite Resort & Spa
 • 30 slika

Hotel Side Stella Elite Resort & Spa (16+) ★★★★★- Kumkoy, Side, Turska se nalazi u regiji Kumkoy, udaljen cca 6km od centra grada i cca 55km od aerodroma u Antaliji. Nudi Ultra All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, poslepodnevna kafa, čaj i kolači, večeru, ponoćne užine, rani doručak, lokalna istandardna uvozna al

Hotel Side Stella Elite Resort & Spa

Hotel Side Stella Elite Resort & Spa (16+) ★★★★★- Kumkoy, Side, Turska se nalazi u regiji Kumkoy, udaljen cca 6km od centra grada i cca 55km od aerodroma u Antaliji. Nudi Ultra All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, poslepodnevna kafa, čaj i kolači, večeru, ponoćne užine, rani doručak, lokalna istandardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića (10:00 - 24:00h), bar na plaži i restoran od 10:00 – 18:00h, A la cart resoran jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju. Wi-Fi bez doplate u loby -ju i sobama.

 

ELITE ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET & ELITE ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

 

Položaj Side Stella Elite Resort & Spa hotela:

Side stella elite resort & spa 5* se nalazi u regiji Kumkoy, udaljen samo 6km od centra grada i cca 55 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Side stella elite reosrt & spa 5* raspolaže sa 235 smeštajnih jedinica u jednoj glavnoj zgradi.

 • Standardne sobe (26m2 , jedna spavaća soba sa francuskim ležajem + sofa ili krevet za jednu ososbu ,jedno kupatilo, max 3 osoba),
 • Low cost sobe (20m2, 1 spavaća soba i 1 kupatilo, bez balkona max. 2 osobe),
 • Suit sobe (35m2 , jedna spavaća soba sa jednim francuskim ležajem + sofa + sedeća klupa, ima optički separator između , jedno kupatilo, max 3 osobe)

Svaka smeštajna jedinica sadrži kupatilo sa tuš kabinom, fen, bademantil, papuče, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, sokovi, pivo, krekeri se dopunjuju svakodnevno), sef, ketler, set za čaj i kafu, laminat, SAT TV i muzičke kanale, wi fi konekciju, balkon.

Usluga:

Elite All Inclusive (sve ukljčeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, poslepodnevna kafa, čaj i kolači, večeru, ponoćna užina, rani doručak, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića 10:00 – 24:00h. Bar na plaži i restoran otvoreni od 10:00-18:00h.

EAI koncept ne uključuje: sve vrste uvoznog pića koje nisu na meniju, luksuzna lokalna i uvozna pića, sveže ceđene sokove, tursku kafu, sladoled, sva flaširana pića, usluga u sobi, specijalna vina. A la cart restoran jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, barove pored bazena, lobi bar, bar na plaži, A la cart restorane turski i riblji.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: usluga lekara, pranja veša, telefon, faks, rent a car, šoping centar. Wi-Fi u lobiju i sobama bez doplate.

Plaža hotela Side Stella Elite Resort & Spa 5*:

Hotelska peščana plaža se nalazi na cca 750 m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Besplatni shuttle bus do plaže.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazen, fitnes centar, tursko kupatilo i sauna, odbojka na plaži, gimnastika, svake večeri animacije ili uživo muzika.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: sportovi na vodi, Wellness & beauty centar,masaže.

Napomena:

U TOKU SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO IZMENE NEKIH SADRŽAJA BEZ INFORMISANJA TREĆE STRANE

www.sidestellaelite.com

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

 • Sportsko-zabavni sadržaji
  • Pikado
 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Restorani i barovi
  • Restoran
 • Bazeni
  • Spoljašnji bazen
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije