Sunlight Garden Family

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Side
 • Sunlight Garden Family
 • 26 slika
 • Naša preporuka
 • Blizu centra grada
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • 2 dece gratis smeštaj

Hotel Sunlight Garden Family ★★★ - Kumkoy, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu 2021. Nudi: All inclusive na bazi otvorenog bufea - samposluživanje, izbor više jela za doručak, ručak, čaj i kafa, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 23:00h. Najbliža javna peščana plaža u centru je udaljena je oko 200 m od hotela Sunlight Garden Family 3*. Gosti hotela koriste plažu ud

Hotel Sunlight Garden Family

Hotel Sunlight Garden Family ★★★ - Kumkoy, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu 2021. Nudi: All inclusive na bazi otvorenog bufea - samposluživanje, izbor više jela za doručak, ručak, čaj i kafa, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 23:00h. Najbliža javna peščana plaža u centru je udaljena je oko 200 m od hotela Sunlight Garden Family 3*. Gosti hotela koriste plažu udaljenu od hotela oko 500 m. Ležaljke i suncobrani na plaži bez doplate. Peškiri za plažu nisu dostupni. Postoji besplatni shuttle bus do plaže koji saobraća 2 puta u jutarnjim i 2 puta u večernjim časovima (moguć je prevoz i između tih termina na specijalan zahtev). Ležaljke i suncobrani kod bazena uključeni takođe.

 

HOTEL INFO & ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

 

Položaj Sunlight Garden Family 3* hotela:

Hotel se nalazi u regiji Kumkoy, 1 km je udaljen od centra Sidea i 60 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Ukupan broj porodičnih jedinica u hotelu Sunlight Garden Family 3* je 112.

 • Apartman sa dve spavaće sobe (50m2, dve spavaće sobe, jedna dnevna soba sa kuhinjom, kupatilo, dva balkona, max. 6 osoba),
 • Apartman sa jednom spavaćom sobom (40m2, jedna spavaća soba, jedna dnevna soba sa kuhinjom, kupatilo, max. 4 osobe).

Sve sobe su sa kupatilom sa tuš kabinom, fenom, split klimom, direktnom telefonskom linijom, sefom (uz doplatu), frižider, ketler, balkon.

Usluga:

All inclusive na bazi otvorenog bufea - samposluživanje, izbor više jela za doručak, ručak, čaj i kafa, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 23:00h, sladoled u određenim terminima , užine u toku dana .

Koncept hotela Sunlight Garden Family 3* ne uključuje: sva uvozna pića i koktele, sveže voćne sokove, tursku kafu, espreso,  flaširana i pića u limenci, svu hranu i piće posle 23:00h, svu hranu i pića na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, bar kod bazena. Wi fi je besplatan u regiji hotela .

Posebno se plaća prema pravilima hotela Sunlight Garden Family 3*: doktor na zahtev, telefon, fax. Wi-Fi internet konekcija u regiji hotela je bez doplate.

Plaža:

Gosti hotela koriste plažu udaljenu od hotela oko 500 m. Ležaljke i suncobrani na plaži bez doplate. Peškiri za plažu nisu dostupni. Postoji besplatni shuttle bus do plaže koji saobraća 2 puta u jutarnjim i 2 puta u večernjim časovima (moguć je prevoz i između tih termina na specijalan zahtev). Ležaljke i suncobrani kod bazena uključeni takođe.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za odrasle i dva odvojena bazena za decu, jedan tobogan, stoni tenis, tursko kupatilo. Mini Club za decu 4-12 godina, dečije igralište.

Uz doplatu u hotelu Sunlight Garden Family 3* su: bilijar, masaža, sportovi na vodi.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZPREDHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije