Vonresort Golden Beach

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Side
  • Vonresort Golden Beach
  • 28 slika
  • Peščana plaža
  • Veliki vodeni park
  • Animacija
  • WiFi besplatan
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • 1. dete do 12,99 god - POPUST
  • za decu
  • Idealno za porodice
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Vonresort Golden Beach HV1 ★★★★★ - Colakli - Manavgat ( Pet friendly), Side, Turska se nalazi u regiji Colakli, udaljen je oko 17 km od Manavgata, i oko 55 km od aerodroma Antalija. Renoviran 2018. godine, hotel Vonresort Golden Beach predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj. Wi-Fi interenet besplatan u lobiju i sobama. Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peški

Hotel Vonresort Golden Beach

Hotel Vonresort Golden Beach HV1 ★★★★★ - Colakli - Manavgat ( Pet friendly), Side, Turska se nalazi u regiji Colakli, udaljen je oko 17 km od Manavgata, i oko 55 km od aerodroma Antalija. Renoviran 2018. godine, hotel Vonresort Golden Beach predstavlja odličan izbor za letovanje u Turskoj. Wi-Fi interenet besplatan u lobiju i sobama. Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri se ne naplaćuju. Privatni paviljoni na plaži uz rezervaciju i doplatu. Smešten u Čolakliju na dugačkoj peščanoj plaži 9 km od letovališta i istorijskog grada Sidea, turističko naselje se nalazi u krugu od 500 m od lokalnih sadržaja. Veliko, porodično orijentisano turističko naselje sa sobama koje se nalaze u niskim blokovima širom atraktivnog terena i modernim lobijem i salom za prijem. Postoji glavni restoran, a tokom letnjih meseci postoje restorani sa menijem koji nude izbor jela. Renovirane sobe su standardno dobro opremljene i imaju balkon ili terasu. Spa centar ima tursko kupatilo i saunu i nudi tretmane i masaže. Na teritoriji se nalazi akvapark (otvoreni letnji meseci) sa brojnim toboganima uključujući 11 tobogana. Mini klub u turističkom naselju je za decu od 4-12 godina. Svi obroci u all-inclusive konceptu se poslužuju na otvorenom švedskom stolu.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Vonresort Golden Beach hotela:

Vonresort Golden Beach 5* hotel se nalazi u Sideu, u regiji Colakli, udaljen je oko 17 km od Manavgata, i oko 55 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Vonresort Golden Beach 5* ima ukupno 652 smeštajne jedinice rasporedjenih u bungalovima na dva i tri sprata.

  • Standardne sobe (30 m2, 1 spavaća soba sa francuskim ležajem + 1 single ležaj , 1 kupatilo, neke sobe imaju mini kuhinju, max 2+1 dete ),
  • Superior sobe (40 m2, 2 spavaće sobe, jedna  sa francuskim ležajem, duga sa 1 single ležajem, 1 kupatilo, max 3 osobe),
  • Family soba (40-47 m2, dve sobe međusobno odvojene vratima, neke od njih imaju krevete na sprat, 1 kupatilo, neke od njih imaju mini kuhinju, max 4 osobe),
  • Family suit (62 m2, 2 spavaće sobe - odvojene sobe sa vratima uzmeđu, deo za sedenje, mini kuhinja, 1 kupatilo ,max 6 osoba).
  • Villa sobe ( 100m2 , tri spavaće sobe, 1 dnevna soba, mini kuhinja, 1 kupatilo, max 7 osoba )

Svaka smeštajna jedinica hotela Vonresort Golden Beach 5* ima: kupatilo sa kadom ili tušem, fen, split klima sistem, direktnu telefonsku liniju, sef, mini bar (samo voda), pločice ili tepih, SAT TV i muzički kanali, balkon . Wi-Fi internet je besplatan .

Usluga:

Ultra All iInclusive (ultra sve uključeno) 24h usluga hrane i pića, otvoreni bufe - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, poslepodnevnu užinu, večeru, kasna noćna užina i rani doručak, pića i užinu u akva parku, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, snek bar na plaži 10:00-18:00h. Sva pića u disko klubu.

UAI koncept hotela Vonresort Golden Beach 5* ne uključuje: premium uvozna pića, specijalna vina, sveže voćne sokove, A’la Carte restorani uz rezervaciju unapred i doplatu, sobnu uslugu, sva flaširana pića, pića u Irish pab-u.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A’la carte restorani: Kekik - turski, Vogatore - italijanski, Radika - riblji i Long Horn - steak house (nalazi se u Vonresort Golden Coast hotelu), Kaiseki - dalekoistočna kuhinja (Vonresort Golden Coast), Kaftan- Turski,Rdika (Mediteranska kuhinja), Agave (Meksička kuhinja), Aegean (Grčka kuhinja), barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Vonresort Golden Beach 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, frizer, telefon, fax, internet kutak, kompjuterske igrice, šoping centar, rent-a-car. Wi-Fi interenet besplatan u lobiju i sobama.

Plaža hotela Vonresort Golden Beach 5*:

Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri se ne naplaćuju. Privatni paviljoni na plaži uz rezervaciju i doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, veliki Aqua park sa 11 tobogana (ulaz je slobodan za goste hotela), fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, odbojka, gimnastika, odbojka na plaži, stoni tenis, zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou programi, mini klub za decu od 4 do 12 godina uz dnevni i večernji program .

Posebno se plaća prema pravilima hotela Vonresort Golden Beach 5*: sportovi na vodi, kuglanje, bilijar, game room, masaže, Spa & Wellnes centar .

Kućni ljubimci : samo mačke ili psi do 25 kg težine u hotelu.

Napomena:

Hotel Vonresort Golden Beach HV1 5* renoviran je 2018. godine.

Gosti hotela Vonresort Elite mogu koristiti zajedničke spoljne sadržaje ( Aqua park, pristanište i mini klub za decu) zajedno sa hotelom Vonresort Golden Coast.

U TOKU SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO IZMENE NEKIH SADRŽAJA BEZ INFORMISANJA TREĆE STRANE

www.vonhotels.com

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije