Maxx Royal Bodrum Resort

  1. Turska
  2. Bodrum
  3. Göltürkbükü
  • Maxx Royal Bodrum Resort
  • 28 slika

Hotel Voyage Golturkbuku Resort ★★★★★ - Bodrum, Turska se nalazi na udaljenosti 5 km od Turkbuku-a, 22 km od Bodruma i 45 km od aerodroma. Nudi uslugu pun pansion: otvoreni bife - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), za doručak, kasni doručak, ručak i večeru (u glavnom restoranu); kafa, čaj i kolači u baru pored bazena (12:00h - 17:00h), domaća alkoholna i bezalkoholna pića u vreme obr

Hotel Maxx Royal Bodrum Resort

Hotel Voyage Golturkbuku Resort ★★★★★ - Bodrum, Turska se nalazi na udaljenosti 5 km od Turkbuku-a, 22 km od Bodruma i 45 km od aerodroma. Nudi uslugu pun pansion: otvoreni bife - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), za doručak, kasni doručak, ručak i večeru (u glavnom restoranu); kafa, čaj i kolači u baru pored bazena (12:00h - 17:00h), domaća alkoholna i bezalkoholna pića u vreme obroka, flaša vode u sobi (svakog dana).

 

Položaj Voyage Golturkbuku Resort 5* hotela:

Hotel Voyage Golturkbuku Resort se nalazi na udaljenosti 5 km od Turkbuku-a, 22 km od Bodruma i 45 km od aerodroma.

Smeštaj:

Hotel ima ukupno 494 soba (standardnih 427, suit 47, deluxe suit 5, presidential suit 2 i villas 8). Svaka soba ima: pristup internetu, klimu, LCD TV, mini bar (uz doplatu), sef, fen, peglu i dasku za peglanje, kupatilo (kada ili tuš kabina).

Usluga:

Pun pansion: otvoreni bife - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), za doručak, kasni doručak, ručak i večeru (u glavnom restoranu); kafa, čaj i kolači u baru pored bazena (12:00h - 17:00h), domaća alkoholna i bezalkoholna pića u vreme obroka, flaša vode u sobi (svakog dana).

Sadržaj hotela Voyage Golturkbuku Resort 5*:

Glavni restoran, Paparazzi restoran, Sultan Sofrasi i Seaport restoran, konferencijske sale, Wi Fi u javnim delovima hotela, disco. Posebno se plaća: SPA centar, vešeraj, sobna usluga, prodavnice, rent-a-car ,čuvanje dece, fax.

Plaža:

Hotel se nalazi na plaži koja je većim delom sa platformama. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazen, fitnes centar, fudbal, košarka, odbojka, sauna, tursko kupatilo, stoni tenis i tenis (dnevni termini). Posebno se plaća: sportovi na vodi, SPA centar, masaža, tenis (pod reflektorima).

Napomena:

TOKOM SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

www.hilton.com

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije