Kadikale Resort

  • Kadikale Resort
  • 34 slika

Hotel Kadikale Resort ★★★★★ - Turgutreis, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Turgutreis. Udaljen je 18 km od centra Bodruma i 50 km od aerodroma Milas u Bodrumu i savršen je izbor za letovanje u Bodrumu. Nudi: All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, ponoćna užina, dečiji bufe, dijetalni bufe, domaća alkoholna i bezalkoh

Hotel Kadikale Resort

Hotel Kadikale Resort ★★★★★ - Turgutreis, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Turgutreis. Udaljen je 18 km od centra Bodruma i 50 km od aerodroma Milas u Bodrumu i savršen je izbor za letovanje u Bodrumu. Nudi: All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, ponoćna užina, dečiji bufe, dijetalni bufe, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, snek bar, sladoled u određeno vreme, poslatičarnica, a la carte restorani uz rezervaciju. Hotel Kadikale Resort 5* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži. Ležaljke i suncobrani su besplatni.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj:

Hotel Kadikale Resort 5* se nalazi u mestu Turgutreis. Udaljen je 18 km od centra Bodruma i 50 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Kadikale Resort 5* ima ukupno 293 smeštajne jedinice:

  • Standardna soba (spavaća soba, kupatilo, balkon ili terasa),
  • Select soba (spavaća soba, kupatilo),
  • Family soba (dve spavaće sobe, kupatilo, balkon ili terasa),
  • Honeymoon soba (spavaća soba, kupatilo, balkon i velika terasa),
  • Suit (spavaća soba, dnevna soba, kupatilo, balkon ili terasa),
  • King Suit (dve spavaće sobe, dnevna soba, kupatilo, balkon ili terasa).

Svaka smeštajna jedinica hotela Kadikale Resort 5* ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, direktnu telefonsku liniju, SAT TV, sef (uz doplatu), mini bar (bezalkoholna pića samo po dolasku), klimu, balkon ili terasu.

Usluga:

Hotel Kadikale Resort 5* nudi All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, ponoćna užina, dečiji bufe, dijetalni bufe, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, snek bar, sladoled u određeno vreme, poslatičarnica, a la carte restorani uz rezervaciju.

All Inclusive koncept ne uključuje: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, a la carte restorani: Aquarium - restoran morskih plodova, Italian - italijanski restoran, barovi u okviru hotelskog kompleksa. Wi-Fi internet je besplatan u celom hotelu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, prodavnice, telefon, faks.

Plaža:

Hotel Kadikale Resort 5* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži. Ležaljke i suncobrani su besplatni. Privatni paviljoni na plaži su uz rezervaciju i dodatno se naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle i decu, mini akva park, teniski tereni, košarka, odbojka na plaži, mini fudbal, mini golf, aerobik, gimnastika, šah, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, stoni tenis, fitnes centar. Zabavni program tokom dana i večeri, dečije igralište, mini klub za decu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: masaže, svi tretmani lica i tela u spa centru, sportovi na vodi.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije