Conrad Istanbul Bosphorus

  1. Turska
  2. Regija Marmara
  3. Istanbul
  • Conrad Istanbul Bosphorus
  • 61 slika

Hotel Conrad Istanbul Bosphorus ★★★★★ - Besiktas, Istanbul, Turska je nagrađivani hotel koji nudi potpuno renovirane sobe i apartmane za goste i zadivljujući pogled na horizont grada. Očekujte nezaboravno iskustvo i jedinstvene balkone, zatvorene i otvorene bazene, spa i teniski klub. Hotel se nalazi u centru grada, u živahnoj oblasti Bešiktaš, na 5 minuta hoda od Bosfora. Ortakoi, palata Dolmabah

Hotel Conrad Istanbul Bosphorus

Hotel Conrad Istanbul Bosphorus ★★★★★ - Besiktas, Istanbul, Turska je nagrađivani hotel koji nudi potpuno renovirane sobe i apartmane za goste i zadivljujući pogled na horizont grada. Očekujte nezaboravno iskustvo i jedinstvene balkone, zatvorene i otvorene bazene, spa i teniski klub. Hotel se nalazi u centru grada, u živahnoj oblasti Bešiktaš, na 5 minuta hoda od Bosfora. Ortakoi, palata Dolmabahče i stadion Vodafone su u blizini, dok su Zorlu, Kanion, Metrociti, Ozdilek, tržni centri i okrug Nisantasi udaljeni kratku vožnju.

Položaj Conrad Istanbul Bosphorus hotela:

Hotel Conrad Istanbul Bosphorus 5* nagrađivani hotel smešten u srcu Istanbula, u regionu Besiktas sa predivnim panoramskim pogledom na Bosfor. Hotel je na manje od 2 km od Dolmabahce palate, na oko 3.5 km od Taksim trga. U okolini se mogu pronaći raznovrsni kafei, restorani, prodavnice i butici koji oslikavaju živopisnu kulturu ove četvrti, kao i sadržaji za zabavu pored mora. Tržni centar Zorlu je udaljen 10 minuta vožnje. Hotel se nalazi na oko 45 km on Novog aerodroma Istanbul i oko 38 km od aerodroma Sabiha Gokcen. 

Hotelski sadržaj:

Hotel Conrad Istanbul Bosphorus 5* sadrži više restorana, glavni restoran Manzara, više barova, Summit Bar&Terrace, bar na 14-tom spratu, Lobby Lounge, Wi-Fi internet na javnim površinama hotela, 3 teniska terena sa šljakom, na otvorenom i zatvorenom, SPA centar, fitnes centar, turski hamam, otvoreni bazen, zatvoreni bazen itd.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sobe hotela Conrad uređene su u modernom stilu i sadrže luksuzan nameštaj.

  • Deluxe sobe (do 30 m2) imaju SAT flat-screen TV, radio, telefon, klimu, kupatilo (tuš/kada), bade mantil i papuče, fen za kosu, aparat za kafu Nespresso, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), sef (uz doplatu, na licu mesta). Pogled iz Deluxe sobe može biti na park i Bosfor uz posebne doplate.
  • Executive sobe (do 30 m2) imaju SAT flat-screen TV, radio, telefon, klimu, kupatilo (tuš/kada), bade mantil I papuče, fen za kosu, aparat za kafu Nespresso, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), sef (uz doplatu, na licu mesta). Boravak u Executive sobama podrazumeva posebne pogodnosti i besplatno korišćenje određenih sadržaja hotela, prema pravilima hotela, a listu usluga možete dobiti samo na licu mesta (na primer neku od sledećih usluga; mogućnost korišćenja executive salona /privatno prijavljivanje-odjavljivanje / uslugu peglanja veša (do 3 odevna predmeta) / besplatan Wi-Fi u celom hotelu / uslugu konsijerža / 2 sata besplatnog korišćenja sale za sastanke za 5 osoba / gurmanski doručak na bazi švedskog stola od 06:00 do 11:00 časova / besplatnu flaširanu vodu itd.) Pogled iz Executive sobe može biti na park i Bosfor uz posebne doplate.

Usluga:

Noćenje sa doručkom. Doručak kontinentalni.

Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni; zabranjeno pušenje u celom objektu.


Lokacije