Dalan Hotel

 1. Turska
 2. Regija Marmara
 3. Istanbul
 • Dalan Hotel
 • 17 slika

Hotel Dalan ★★★ - Laleli, Istanbul, Turska se nalazi u centralnoj četvrti Laleli, na svega 1 km od Kapali čaršije i na oko 20 minuta hoda od istorijske četvrti Sultanahmet. Novi aerodrom je udaljen oko 34 km, a aerodrom Sebiha Gokcen na oko 33 km. Nudi uslugu noćenja sa doručkom Doručak - švedski sto. Wi-Fi internet na recepciji. Položaj Dalan hotela: Ovaj hotel se nalazi u centralnoj četvrti Lale

Hotel Dalan Hotel

Hotel Dalan ★★★ - Laleli, Istanbul, Turska se nalazi u centralnoj četvrti Laleli, na svega 1 km od Kapali čaršije i na oko 20 minuta hoda od istorijske četvrti Sultanahmet. Novi aerodrom je udaljen oko 34 km, a aerodrom Sebiha Gokcen na oko 33 km. Nudi uslugu noćenja sa doručkom Doručak - švedski sto. Wi-Fi internet na recepciji.

 

Položaj Dalan hotela:

Ovaj hotel se nalazi u centralnoj četvrti Laleli, na svega 1 km od Kapali čaršije i na oko 20 minuta hoda od istorijske četvrti Sultanahmet. Novi aerodrom je udaljen oko 34 km, a aerodrom Sebiha Gokcen na oko 33 km.

Hotelski sadržaj:

U sklopu hotela Dalan 4* se nalazi restoran i bar. Wi-Fi internet na recepciji.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju kupatilo (tuš), mini bar (uz doplatu, na licu mesta), TV, telefon, klima.

Usluga:

Noćenje sa doručkom Doručak - švedski sto.

Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni; zabranjeno pušenje u celom objektu.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Restorani i barovi
  • Restoran

Lokacije