Delta Hotel Istanbul

  1. Turska
  2. Regija Marmara
  3. Istanbul
  • Delta Hotel Istanbul
  • 49 slika

Hotel Delta ★★★ - Laleli, Istanbul, Turska se nalazi u centralnoj četvrti Laleli, na svega 1 km od Kapali čaršije i na oko 20 minuta hoda od istorijske četvrti Sultanahmet. Novi aerodrom je udaljen oko 34 km, a aerodrom Sebiha Gokcen na oko 33 km. Nudi uslugu Noćenje sa doručkom. Doručak - švedski sto. Wi-Fi internet na recepciji. Položaj Delta hotela: Hotel Delta 3* nalazi u centralnoj četvrti La

Hotel Delta Hotel Istanbul

Hotel Delta ★★★ - Laleli, Istanbul, Turska se nalazi u centralnoj četvrti Laleli, na svega 1 km od Kapali čaršije i na oko 20 minuta hoda od istorijske četvrti Sultanahmet. Novi aerodrom je udaljen oko 34 km, a aerodrom Sebiha Gokcen na oko 33 km. Nudi uslugu Noćenje sa doručkom. Doručak - švedski sto. Wi-Fi internet na recepciji.

 

Položaj Delta hotela:

Hotel Delta 3* nalazi u centralnoj četvrti Laleli, na svega 1 km od Kapali čaršije i na oko 20 minuta hoda od istorijske četvrti Sultanahmet. Novi aerodrom je udaljen oko 34 km, a aerodrom Sebiha Gokcen na oko 33 km.

Hotelski sadržaj:

U sklopu hotela Delta 3* se nalazi restoran i bar. Wi-Fi internet na recepciji.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju kupatilo (tuš), mini bar (uz doplatu, na licu mesta), TV, telefon, klima.

Usluga:

Noćenje sa doručkom. Doručak - švedski sto.

Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa.

Napomena:

Hotel Delta ne dozvoljava kućne ljubimce u objektu.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga

Lokacije