Elite World Istanbul Taskim

  1. Turska
  2. Regija Marmara
  3. Istanbul
  • Elite World Istanbul Taskim
  • 45 slika

Hotel Elite World ★★★★★ - Taksim, Istanbul, Turska se nalazi se na oko 250 metara od Trga Taksim. Od hotela Elite World Istanbul stiže se za nekoliko minuta hoda do ekskluzivne Ulice Istiklal. Hotel se nalazi na 400 metara od stanice metroa Taksim, odakle možete lako stići do drugih delova grada. Kongresni centri Istanbul i Lutfi Kirdar, Koncertna dvorana Džemal Rešit Rej i Teatar Muhsin Ertugrul

Hotel Elite World Istanbul Taskim

Hotel Elite World ★★★★★ - Taksim, Istanbul, Turska se nalazi se na oko 250 metara od Trga Taksim. Od hotela Elite World Istanbul stiže se za nekoliko minuta hoda do ekskluzivne Ulice Istiklal. Hotel se nalazi na 400 metara od stanice metroa Taksim, odakle možete lako stići do drugih delova grada. Kongresni centri Istanbul i Lutfi Kirdar, Koncertna dvorana Džemal Rešit Rej i Teatar Muhsin Ertugrul udaljeni su manje od 1,3 km. Hotel se nalazi na oko 42 km od Novog aerodorma i oko 43 km od aerodroma Sabiha Gokcen.

 

Položaj Elite World hotela:

Hotel Elite World 5* se nalazi se na oko 250 metara od Trga Taksim. Od hotela Elite World Istanbul stiže se za nekoliko minuta hoda do ekskluzivne Ulice Istiklal. Hotel se nalazi na 400 metara od stanice metroa Taksim, odakle možete lako stići do drugih delova grada. Kongresni centri Istanbul i Lutfi Kirdar, Koncertna dvorana Džemal Rešit Rej i Teatar Muhsin Ertugrul udaljeni su manje od 1,3 km. Hotel se nalazi na oko 42 km od Novog aerodorma i oko 43 km od aerodroma Sabiha Gokcen.

Hotelski sadržaj:

Hotel Elite World 5* poseduje spa centar sa potpunom uslugom i raznovrsne ugostiteljske objekte, uključujući 2 restorana, kafe i bar, zatim Wi-Fi internet, na javnim mestima u hotelu, prodavnicu. U restoranu Elite služe se klasična jela turske i svetskih kuhinja. Gostima su na raspolaganju salon i bar u foajeu, a u restoranu Brasserieli mogu uživati u laganim obrocima. Ugostiteljski objekat Coffee Company uređen je u stilu koji podseća na klasične italijanske kafee i nudi veliki izbor kafa. Ukoliko vodite zdrav život, Fit Bar vam nudi lagane obroke, sveže voćne sokove i energetske napitke. Rekreativni sadržaji hotela Istanbul Elite World uključuju bazen u zatvorenom sa mozaikom, dečiji bazen i fitnes centar. Na raspolaganju je i mermerno tursko kupatilo, masaža, Spa i Welness paketi, pedikir, manikir itd.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sobe u hotelu Elite World Istanbul uređene su u neoklasičnom stilu. Smeštajne jedinice uključuju flat-screen SAT TV, mini frižider, sef (uz doplatu, na licu mesta), telefon, klima uređaj, radio, električni čajnik, luksuzno mermerno kupatilo, fen za kosu, bade mantil.

Usluga:

Noćenje sa doručkom - doručak kontinentalni.

Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni, zabranjeno pušenje u celom objektu.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije