Lady Diana

  1. Turska
  2. Regija Marmara
  3. Istanbul
  • Lady Diana
  • 7 slika

Hotel Lady Diana ★★★★ - Sultanahmet, Istanbul, Turska je smešten u srcu Istanbula, u Sultanahmetu, četvrti u istanbulskom Starom gradu, oko 300 metara od Plave džamije i na dalje Aja Sofije, Rimskog hipodroma, Topkapi palate… NOV HOTEL!!! UPRAVO OTVOREN!!! Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 42 km od Novog aerodroma

Hotel Lady Diana

Hotel Lady Diana ★★★★ - Sultanahmet, Istanbul, Turska je smešten u srcu Istanbula, u Sultanahmetu, četvrti u istanbulskom Starom gradu, oko 300 metara od Plave džamije i na dalje Aja Sofije, Rimskog hipodroma, Topkapi palate… NOV HOTEL!!! UPRAVO OTVOREN!!! Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 42 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 41 km od aerodroma Sebiha Gokcen. Hotel se nalazi u samom centru starog Istanbula, okružen brojnim istorijskim spomenicima koji datiraju iz otomanskog vremena. Klimatizovan je i gosti su dobrodošli da iskoriste pogodnosti za obedovanje, kupovinu i konferencijske sadržaje na licu mesta. Pored sopstvenog kupatila, sve sobe imaju besplatan pristup internetu i LCD TV. Gosti mogu koristiti tursko kupatilo, teretanu i saunu. Restoran na krovu pruža panoramski pogled na Staro poluostrvo. U neposrednoj blizini Sveta Sofija i Plava džamija jasno se vide u svom punom sjaju, dok se dalje vidi Bosfor i Crno more.

 

Položaj Lady Diana hotela:

Hotel Lady Diana 4* je smešten u srcu Istanbula, u Sultanahmetu, četvrti u istanbulskom Starom gradu, oko 300 metara od Plave džamije i na dalje Aja Sofije, Rimskog hipodroma, Topkapi palate… Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 42 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 41 km od aerodroma Sebiha Gokcen.

Hotelski sadržaj hotela Lady Diana 4*:

Hotel ima restoran, krovni restoran, sa pogledom na Plavu džamiju, bar, recepciju, Spa centar (sauna, tursko kupatilo, masaža), Wi-Fi internet na recepciji.

Smeštaj:

Hotel Lady Diana 4* sadrži dvokrevetne sobe (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju kupatilo (tuš), fen za kosu, papuče, sef (uz doplatu, na licu mesta), mini bar (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV, električno kuvalo, telefon, klima.

Usluga:

Noćenje sa doručkom Doručak švedski sto - samoposluživanje, izbor više jela.

Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa.

Napomena:

NOV HOTEL!!! UPRAVO OTVOREN!!!

Hotel Lady Diana 4* ne dozvoljava kućne ljubimce u objektu. Pušenje je zabranjeno u celom objektu.


Lokacije