Santa Sophia Hotel

  1. Turska
  2. Regija Marmara
  3. Istanbul
  • Santa Sophia Hotel
  • 16 slika

Hotel Santa Sophia ★★★ - Fatih, Istanbul, Turska je smešten u srcu Istanbula, izmađu Kapali Čaršije i Plave Džamije, udaljen oko 550 metara od Kapali čaršije i na oko 450 metara od Plave džamije i Aja Sofije. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 42 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sebiha Gokcen

Hotel Santa Sophia Hotel

Hotel Santa Sophia ★★★ - Fatih, Istanbul, Turska je smešten u srcu Istanbula, izmađu Kapali Čaršije i Plave Džamije, udaljen oko 550 metara od Kapali čaršije i na oko 450 metara od Plave džamije i Aja Sofije. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 42 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sebiha Gokcen. Savršeno pozicioniran u srcu starog grada u četvrti Sultanahmet, sa mnogim važnim znamenitostima kao što su Aja Sofija, Plava džamija ili palata Topkapi na pješačkoj udaljenosti. Brojne prodavnice, restorani i centar za posetioce udaljeni su samo 3 minuta hoda. Tramvajska stanica je udaljena samo 500 m od hotela, dok je aerodrom Ataturk udaljen 15 km. Šarmantni gradski hotel ima udobne i udobne sobe sa pogledom na more, opremljene klima uređajem, TV-om sa ravnim ekranom i sopstvenim kupatilom sa tušem i fenom za kosu. Gosti mogu uživati u doručku na bazi švedskog stola u restoranu ili u internacionalnoj kuhinji u restoranu u bašti, ili se opustiti u hotelskom kafiću uz veliki izbor vina i pića.

Položaj Santa Sophia hotela:

Hotel Santa Sophia 3* je smešten u srcu Istanbula, izmađu Kapali Čaršije i Plave Džamije, udaljen oko 550 metara od Kapali čaršije i na oko 450 metara od Plave džamije i Aja Sofije. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 42 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sebiha Gokcen.

Hotelski sadržaj:

Santa Sophia 3* ima restoran (Ronis corner restaurant & bar), salon sa TV-om, bar, recepciju, Wi-Fi internet na recepciji itd.

Smeštaj:

Sobe hotela Santa Sophia 3* su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju kupatilo (tuš ili kada), fen za kosu, sef (uz doplatu, na licu mesta), mini bar (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV, telefon, klima.

Usluga u hotelu Santa Sophia 3*:

Noćenje sa doručkom. Doručak kontinentalni.

Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa.

Napomena:

Hotel Santa Sophia 3* ne dozvoljava kućne ljubimce u objektu. Pušenje nije dozvoljeno u celom hotelu.


Lokacije