Sorriso Hotel Due

  1. Turska
  2. Regija Marmara
  3. Istanbul
  • Sorriso Hotel Due
  • 23 slika

Hotel Sorriso Hotel Due ★★★★ - Laleli, Istanbul, Turska je smešten u srcu Istanbula, na oko 1.2 km od Kapali čaršije, na oko 2.1 km od Plave džamije i Aja Sofije. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 41 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sebiha Gokcen. Ovaj gradski hotel se nalazi u starom i isto

Hotel Sorriso Hotel Due

Hotel Sorriso Hotel Due ★★★★ - Laleli, Istanbul, Turska je smešten u srcu Istanbula, na oko 1.2 km od Kapali čaršije, na oko 2.1 km od Plave džamije i Aja Sofije. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 41 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sebiha Gokcen. Ovaj gradski hotel se nalazi u starom i istorijskom delu Istanbula, u Sehzadebasiju. Do centra grada može se stići za 15-20 minuta hoda ili se može koristiti lokalni tramvaj koji se nalazi odmah ispred hotela. Na pešačkoj udaljenosti, gosti mogu pronaći glavne istorijske znamenitosti kao što su Plava džamija, Muzej Aja Sofija, palata Topkapi, podzemna cisterna, hipodrom i Arheološki muzej. Hotel nudi tradicionalno tursko gostoprimstvo. Boravak u hotelu Sorisso Due smestiće vas u srce Istanbula, na 15 minuta hoda od Velikog bazara i trga Bejazit. Ovaj hotel je udaljen 1,1 km od džamije Sulejmanije i 2,4 km od Egipatskog bazara. Razmazite se masažama na licu mesta ili iskoristite druge pogodnosti, koje uključuju besplatan bežični pristup internetu i televizor u zajedničkom prostoru. Pogodnosti uključuju 24-časovnu recepciju, ostavu za prtljag i lift. U hotelu Sorisso Due uživajte u zadovoljavajućem obroku u restoranu. Besplatan doručak na bazi švedskog stola služi se svakog dana od 7:00h do 10:00h. Osećajte se kao kod kuće u jednoj od 67 klimatizovanih soba koje sadrže minibarove i LCD televizore. Besplatan bežični pristup internetu održava vas konstantno online, a satelitski TV programi dostupni su za vašu zabavu. Kupatila imaju tuševe, besplatne toaletne potrepštine i fen za kosu. Pogodnosti uključuju sefove i stolove, a čišćenje se obavlja svakodnevno.

Položaj Sorriso Hotel Due hotela:

Hotel Sorriso Hotel Due 4* je smešten u srcu Istanbula, na oko 1.2 km od Kapali čaršije, na oko 2.1 km od Plave džamije i Aja Sofije. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 41 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sebiha Gokcen.

Hotelski sadržaj:

Hotel Sorriso Hotel Due 4* ima restoran, bar, recepciju, Spa centar, (sauna, tursko kupatilo, masaža, razni tretmani), Wi-Fi internet na recepciji itd.

Smeštaj:

Sobe hotela Sorriso Hotel Due 4* su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju kupatilo (tuš ili kada), fen za kosu, papuče, aparat za kafu/čaj, sef (uz doplatu, na licu mesta), mini bar (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV, telefon, klima.

Usluga u hotelu Sorriso Hotel Due 4*:

Noćenje sa doručkom. Doručak kontinentalni.

Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa.

Napomena:

Hotel Sorriso Hotel Due 4* ne dozvoljava kućne ljubimce u objektu. Pušenje nije dozvoljeno u celom hotelu.


Lokacije