Zurich

  1. Turska
  2. Regija Marmara
  3. Istanbul
  • Zurich
  • 29 slika

Hotel Zurich ★★★★ - Fatih, Laleli, Turska je smešten u srcu Istanbula, u oblasi Fatih, u univerzitetskoj oblasti, na oko 900 metara od Kapali čaršije, na oko 1.8 km od Plave džamije i Aja Sofije. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 41 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sebiha Gokcen. Ovaj hotel

Hotel Zurich

Hotel Zurich ★★★★ - Fatih, Laleli, Turska je smešten u srcu Istanbula, u oblasi Fatih, u univerzitetskoj oblasti, na oko 900 metara od Kapali čaršije, na oko 1.8 km od Plave džamije i Aja Sofije. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 41 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sebiha Gokcen. Ovaj hotel se nalazi u istorijskom i delu Istanbula bogatom kulturnim sadržajima. Restorani, prodavnice i autobuska stanica nalaze se na oko 100 m, dok je aerodrom Istanbul udaljen oko 15 km od hotela. Mnoge gradske znamenitosti, kao što su Veliki bazar ili Muzej Aja Sofija, udaljene su otprilike 10 minuta vožnje. Renoviran 2006. godine, hotel ima ukupno 126 klimatizovanih soba, od kojih su neke prilagođene osobama sa invaliditetom. Hrana i piće se služe u hotelskom kafiću, piano baru i 2 restorana. Noćni klub je dostupan za večernju zabavu. U sklopu hotela gosti će pronaći zagrejani bazen sa ležaljkama spremnim za upotrebu. Dodatno opuštanje je dostupno u SPA centru. Ljubitelji sporta mogu takođe uživati u vežbanju u teretani.

Položaj Zurich hotela:

Hotel Zurich 4* je smešten u srcu Istanbula, u oblasi Fatih, u univerzitetskoj oblasti, na oko 900 metara od Kapali čaršije, na oko 1.8 km od Plave džamije i Aja Sofije. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 41 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 40 km od aerodroma Sebiha Gokcen.

Hotelski sadržaj:

Hotel Zurich 4* ima 2 restorana, (restoran Panorama, sa pogledom na Bosfor, sa internacionalnim jelima), snack bar, bar, recepciju, Health centar, (sauna, tursko kupatilo, masaža, razni tretmani), zatvoreni bazen, Wi-Fi internet na recepciji itd.

Smeštaj:

Sobe hotela Zurich 4* su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju kupatilo (tuš ili kada), fen za kosu, papuče, elektično kuvalo, sef (uz doplatu, na licu mesta), mini bar (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV, telefon, klima.

Usluga u hotelu Zurich 4*:

Noćenje sa doručkom. Doručak kontinentalni.

Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa.

Napomena:

Hotel Zurich 4* ne dozvoljava kućne ljubimce u objektu. Pušenje nije dozvoljeno u celom hotelu.


Lokacije