Memento Kassiopi Resort

  • Memento Kassiopi Resort
  • 16 slika

Hotel Michelangelo Resort ★★★★ - Kassiopi, Krf, Grčka se nalazi na severo-istočnoj obali ostrva Krf u mestu Kassiopi. Od grada Krfa je udaljen oko 30km, udaljen je oko 300m od peščane plaže, od centra mesta Kassiopi je udaljen oko 600m i predstavlja dobar izbor za letovanje na Krfu 2021. Položaj: Michelangelo Resort 4* hotel se nalazi na severo-istočnoj obali ostrva Krf u mestu Kassiopi. Od grada

Hotel Memento Kassiopi Resort

Hotel Michelangelo Resort ★★★★ - Kassiopi, Krf, Grčka se nalazi na severo-istočnoj obali ostrva Krf u mestu Kassiopi. Od grada Krfa je udaljen oko 30km, udaljen je oko 300m od peščane plaže, od centra mesta Kassiopi je udaljen oko 600m i predstavlja dobar izbor za letovanje na Krfu 2021.

 

Položaj:

Michelangelo Resort 4* hotel se nalazi na severo-istočnoj obali ostrva Krf u mestu Kassiopi. Od grada Krfa je udaljen oko 30km a od aerodroma oko 20km, od centra mesta Kassiopi je udaljen oko 600m.

Smeštaj:

Hotel Michelangelo Resort ima ukupno 111 smeštajnih jedinica. U ponudi su: standardne sobe i deluxe sobe za smeštaj max 2 osobe, superior sobe i apartmani za smeštaj max 3 osobe i family soba za smeštaj max 4 osobe.

Svaka soba ima klima uređaj, mini frižider, SAT TV, kupatilo (tus/WC), balkon ili terasu.

Krevetac na upit – besplatan.

Usluga u hotelu Michelangelo Resort 4*:

All inclusive usluga uključuje:
• 08.00- 10.30h doručak buffet
• 13.00 – 14.30h ručak buffet
• 19.00- 21.00h večera buffet
• 11.00- 23.00h domaća alkoholna i bezalkoholna pića, topli napici.

Strana alkoholna i bezalkoholna pića se posebno doplaćuju. Užine tokom dana.

Hotel zadržava pravo promene koncepta "All inclusive" bez prethodne najave.

Sadržaj Michelangelo Resort hotela:

Hotelska recepcija, restoran, bar, sneck bar, sauna, teretana, Wi-Fi internet u lobiju hotela, besplatan parking, 4 bazena, ležaljke i suncobrani pored bazena, . Hotelske usluge uz doplatu: korišćenje teniskih terena, usluga peglanja, usluga pranja veša, stoni tenis, teren za košarku.

Plaža:

Hotel je udaljen oko 300m od peščane plaže. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju.

Sport i zabava:

Četiri bazena, dečiji bazen, ležaljke i suncobrani pored bazena, teniski teren.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2021. - Grčka ostrva - Krf
Krf mapa
Krf je grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.
Krf leto 2021
Paket aranžmani za letovanje na Krfu 2021 direktnim čarter letom agencije Fibula. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Krfu 2021 nude različite sadržaje, usluge, dešavanja, šoping svima koji posete ovu destinaciju u Jonskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2021. u hotelu Michelangelo Resort - Kassiopi, Krf.
Veliki izbor hotela kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* na Krfu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela na Krfu.
Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2021 na ostrvu Krf, za odmor i letovanje 2021.
Krf plaže
Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na ostrvu Krf su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana na Krfu, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.
Najpoznatija mesta za letovanje na Krfu
Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgiso, Sidari, Moraitika.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište