Hotel Zara

  • Hotel Zara
  • 47 slika

Hotel Zara ★★★★ - Bansko, Bugarska se nalazi na 800m od početne stanice gondola ina 900m od centra Banskog. Hotel poseduje 88 smeštajnih jedinica. Nudi uslugu noćenje sa doručkom, polupansion, All Inclusive light. WiFi besplatan. Lokacija: Hotel Zara se nalazi na 800m od početne stanice gondola ina 900m od centra Banskog. Sadržaj: Hotel poseduje 88 smeštajnih jedinica, sadrži moderan i prostran Re

Hotel Hotel Zara

Hotel Zara ★★★★ - Bansko, Bugarska se nalazi na 800m od početne stanice gondola ina 900m od centra Banskog. Hotel poseduje 88 smeštajnih jedinica. Nudi uslugu noćenje sa doručkom, polupansion, All Inclusive light. WiFi besplatan.

 

Lokacija:

Hotel Zara se nalazi na 800m od početne stanice gondola ina 900m od centra Banskog.

Sadržaj:

Hotel poseduje 88 smeštajnih jedinica, sadrži moderan i prostran Relax centar sa bazenom koji ima deo za decu, Jacuzzi, parno kupatilo, saunu, Tursko kupatilo, relax sobu, salon lepote, fitness, masaže.
Igraonica za decu idealna za Igranje tokom zime, sa uslugom profesionalnog animatora. U toku leta mališanima je na raspolaganju i igralište na otvorenom.
Restoran Zara u kom se služe doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola u toku zimske sezone. Hotel poseduje skijašnicu

Za decu: Krevetac na upit i uz doplatu 5 eur/noć.

Besplatno: Korišćenje Relax centra, dečija igraonica, skijašnica, šatl bus do početne stanice gondola, WiFi.

Uz doplatu: Tretmani u Relax centru.

Sef uz doplatu: 4eur dnevno.

Parking: mesta su ograničena, besplatno za goste hotela.

Usluga:

Noćenje sa doručkom, polupansion, All Inclusive light.

Smeštaj:

  • Standardne dvokrevetne sobe (2+0)-površine 25m2, svaki par dvokrevetnih soba je povezan zajedničkim ulazom i zajedničkim balkonom. Svaka soba ima prostrano kupatilo, max 2 odrasle osobe u jednoj standardnoj sobi.
  • Deluxe dvokrevetne sobe (2+1)- površine 35m2, dva standardna ležaja (dva single ili francuski ležaj),imaju balkon, neke od soba imaju pogled na Pirin.
  • Apartmani sa jednom spavaćom sobom (2+2), površine oko 50m2, spavaća soba je odvojena vratima od dnevne sobe, u dnevnoj pomoćni ležaj ( sofa na razvlačenje koja se može rasklopiti kao dva odvojena ležaja), sa balkonom.
  • Apartman-mezonet sa dve spavaće sobe (4+2)- dve spavaće sobe, u svakoj po kupatilo, na 2 nivoa, dnevna soba. Spavaća soba na spratu ima veći balkon. Max 4 odrasle osobe i 2 deteta do 5,99 godina.

Jedna soba je prilagođena osobama sa invaliditetom.

Napomena:

Dozvoljeni su kućni ljubimci do 5kg uz prethodnu najavu i uz doplatu od 5eur dnevno.

 


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije