Al Khoory Atrium Hotel

  • Al Khoory Atrium Hotel
  • 36 slika

Hotel Al Khoory Atrium ★★★★ - Al Barsha, Dubai, UAE nalazi se u srcu Novog Dubaija, na pešačkoj udaljenosti od tržnog centra Mall of Emirates oko 800m, takođe i na pešačkoj udaljenosti od metro stanice Šaraf DG. Međunarodni aerodrom udaljen je od hotela oko 24km, što ga čini jednim od najboljih izbora za poslovne i rekreativne putnike. Nudi uslugu noćenja sa doručkom, na bazi švedskog stola, samop

Hotel Al Khoory Atrium Hotel

Hotel Al Khoory Atrium ★★★★ - Al Barsha, Dubai, UAE nalazi se u srcu Novog Dubaija, na pešačkoj udaljenosti od tržnog centra Mall of Emirates oko 800m, takođe i na pešačkoj udaljenosti od metro stanice Šaraf DG. Međunarodni aerodrom udaljen je od hotela oko 24km, što ga čini jednim od najboljih izbora za poslovne i rekreativne putnike. Nudi uslugu noćenja sa doručkom, na bazi švedskog stola, samoposluživanje. Kombinacija elegantnih i živopisnih soba i apartmana osigurava gostima istinski ugodan i opuštajući odmor svaki put. Atrijum je jedan od glavnih fokusa dizajna, jer deluje kao sistem prirodnog osvetljenja koji stvara različita raspoloženja od zore do sumraka. Sve sobe su izvrsno opremljene i elegantno raspoređene u bogatim zastorima kako bi se stvorio ambijent topline i udobnosti. Sistem Smart Lighting u svakoj prostoriji će omogućiti gostima da podese osvetljenje soba i stvore opuštenu atmosferu. Prilagođeni tepisi u hodnicima i živopisna umetnička dela doprinose veselom raspoloženju. Svi smeštajni kapaciteti su opremljeni najnovijom tehnologijom i najboljim sadržajima, uključujući LED televizore visoke definicije sa ulazom iz Media huba, besplatan bežični internet, elektronski sef, mini frižider, premium toaletne potrepštine i sve one osnovne stvari koje vaš boravak čine posebnim.

 

Položaj Al Khoory Atrium hotela:

Hotel Al Khoory Atrium 4*, Dubai nalazi se u srcu Novog Dubaija, na pešačkoj udaljenosti od tržnog centra Mall of Emirates oko 800m, takođe i na pešačkoj udaljenosti od metro stanice Šaraf DG. Međunarodni aerodrom Dubai udaljen je od hotela oko 24km.

Smeštaj:

Hotel ukupno ima 227 moderno uređenih soba.

Superior soba oko 30m2, u sobi se nalazi francuski krevet ili dva standardna kreveta, treći krevet je pomoćni ili sofa na razvlačenje. Sve sobe su klimatizovane i opremljene LCD TV-om, elektronskim sefom, aparatom za spremanje kafe i čaja, telefonom, mini barom, besplatnom Wi-Fi internet konekcijom.

U svim sobama se nalazi Smart sistem rasvete koji gostima omogućava da sami podese osvetljenje soba i stvore ambijent za uživanje.

Max. 2 odrasle osobe i dete do 11.99 godina ili 3 odrasle osobe.

Usluga:

Hotel Al Khoory Atrium 4* nudi uslugu noćenja sa doručkom, na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

Sadržaj hotela Al Khoory Atrium 4*:

Gosti mogu uživati u spoljašnjem bazenu na krovu hotela, sauni, parnom kupatilu, spa tretmanima (uz doplatu), restoranu internacionalne i italijanske kuhinje, Wi-Fi je besplatan.

Hotel takođe ima menjačnicu, hemijsko čišćenje (uz doplatu), i parking.

Atrijum hotela je jedan od glavnih fokusa pri dizajniranju ovog objekta i deluje kao prirodni sistem rasvete koji stvara različita raspoloženja od jutra do mraka.

Jedinstveni tepisi u hodnicima i umetnički radovi doprinose veselom raspoloženju.

Plaža hotela Al Khoory Atrium 4*:

Udaljenost od Kite plaže oko 4km, Jumeirah plaža oko 12km.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

Pogodan za goste koji u Dubai dolaze radi odmora, ali i za poslovne goste.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije