Almyra

  • Almyra
  • 14 slika

Hotel Almyra ★★★★★ - Pafos, Kipar udaljen je 500 m od centra Pafosa i 100 m od plaže i hotel je koga njegovi brojni sadržaji čine savršenim izborom za letovanje na Kipru 2022. Almyra je dašak svežeg vazduha za svakoga ko traži odmor „manje uobičajen“: rashlađeni šik dizajniran hotel sa ukusom prskanja humora, prstohvatom zaigranosti i zdravom dozom duše. Sa dva sinhronizovana iskustva koja podjedn

Hotel Almyra

Hotel Almyra ★★★★★ - Pafos, Kipar udaljen je 500 m od centra Pafosa i 100 m od plaže i hotel je koga njegovi brojni sadržaji čine savršenim izborom za letovanje na Kipru 2022. Almyra je dašak svežeg vazduha za svakoga ko traži odmor „manje uobičajen“: rashlađeni šik dizajniran hotel sa ukusom prskanja humora, prstohvatom zaigranosti i zdravom dozom duše. Sa dva sinhronizovana iskustva koja podjednako prihvataju moderne parove i porodice koje vole zabavu, sve je u bezbrižnom mediteranskom životu sa hladnim, savremenim preokretom. Kompleks se nalazi u središtu turističkog centra Pafosa i postoji autobusko stajalište smešteno nekoliko metara od hotela. Trgovine, restorani, barovi i noćni klubovi takođe se nalaze u neposrednoj blizini. Sve sobe imaju mediteranski šmek sa nameštajem po meri, hladnim tkaninama i vrhunskim sadržajima. Iako funkcionalne i umerene, hotelske sobe fokusirane su na ugodnost, savremeni osećaj i praktičnost. Kada je reč o obrocima, gosti mogu da biraju između različitih restorana u hotelu ili samo naručuju ukusni meni za poslugu u sobi bez napuštanja soba. Almyraspa je utopija samo za odrasle posvećena holističkom hedonizmu. Inovativni tretmani sadrže naručeni CODAGE, OSEA zasnovan na moru i KMS medicinske proizvode, kao i sastojke iz vrta Almyraspa. Kombinujte letnji odmor na suncu sa sopstvenim programom obuke po meri, koji uključuje širok spektar strukturisanih dnevnih sesija, uključujući plivanje otvorenim vodama u kristalno čistim tirkiznim vodama Mediterana, dijagnostičke sesije bazena i opsežne putne biciklističke rute na različitim nagibima. Časovi trčanja odvijaju se na obalnim stazama i obalnim stazama, kao i na obali mora.

 

Lokacija:

Hotel Almyra 5* udaljen je 500 m od centra Pafosa i 100 m od plaže. Od aerodrom Larnaka udaljen je 135 km.

Sadržaj:

Hotel Almyra rapolaže sa 187 soba, recepcija, 5 restorana, bar, 5 bazena, bar pored bazena, dečiji bazen, dečije igralište, dečiji klub, teniski teren, teren za golf, teretana, SPA centar (uz doplatu – sauna, masaže, parno kupatilo, relax soba...), parking.

Smeštaj u Almyra hotelu:

Svaka soba ima kupatilo sa fenom, klima uređaj, sef (uz doplatu), SAT TV, Wi-Fi (besplatno), mini bar (uz doplatu), telefon, balkon/terasa.

Plaža:

Hotel Almyra 5* je udaljen oko 100 m od plaže Alkyes. Deo plaže je betoniran.

Usluga:

Noćenje sa doručkom (doručak - švedski sto, samoposluženje). Postoji mogućnost za polupansion i pun pansion.

 


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu