Hilton Dubai Jumeirah

  • Hilton Dubai Jumeirah
  • 56 slika

Hotel Hilton Dubai Jumeirah ★★★★★ - Jumeirah, Dubai, UAE se nalazi u najpopularnijem delu grada udaljen oko 15km od centra grada i oko 20km od Međunarodnog aerodroma. U neposrednoj blizini je Dubai Marina, veliki broj prodavnica, a hotelski prevoz svakodnevno vozi do nekoliko najpoznatijih tržnih centara u gradu. Opustite se u jednoj od naših 390 soba i apartmana koji nude Wi-Fi (uz doplatu), veli

Hotel Hilton Dubai Jumeirah

Hotel Hilton Dubai Jumeirah ★★★★★ - Jumeirah, Dubai, UAE se nalazi u najpopularnijem delu grada udaljen oko 15km od centra grada i oko 20km od Međunarodnog aerodroma. U neposrednoj blizini je Dubai Marina, veliki broj prodavnica, a hotelski prevoz svakodnevno vozi do nekoliko najpoznatijih tržnih centara u gradu. Opustite se u jednoj od naših 390 soba i apartmana koji nude Wi-Fi (uz doplatu), veliki radni sto i LCD TV. Nadogradite na Ekecutive sobu i uživajte u pristupu Ekecutive salonu uz besplatan doručak i osveženje. Niz restorana i barova nudi izuzetne menije i noćnu zabavu uživo. Probajte latinoameričku kuhinju u Pachangi, večerajte na otvorenom u Wavebreaker-u, sa pogledom na Arapski zaliv, ili uživajte u nagrađivanoj italijanskoj kuhinji u restoranu Bice. Oslobodite se dnevnog stresa u našem potpuno opremljenom fitnes centru, koji je dostupan 24 sata dnevno, ili se opustite na privatnoj plaži. Ostanite u kontaktu sa kancelarijom u poslovnom centru i uživajte u besplatnoj Wi-Fi konekciji u svim javnim prostorima. Sa velikom balskom salom za do 300 gostiju, prelepim uređenim vrtovima i sedam sala za sastanke opremljenih najnovijom audio vizuelnom tehnologijom, ovaj hotel Jumeirah je savršeno okruženje za bilo koji poslovni sastanak, konferenciju ili društveni događaj.

 

Položaj Hilton Dubai Jumeirah hotela:

Hotel Hilton Dubai Jumeirah 5* se nalazi u najpopularnijem delu grada udaljen oko 15km od centra grada i oko 20km od Međunarodnog aerodroma. U neposrednoj blizini je Dubai Marina, veliki broj prodavnica, a hotelski prevoz svakodnevno vozi do nekoliko najpoznatijih tržnih centara u gradu.

Smeštaj:

Hotel Hilton Dubai Jumeirah sadrži 390 soba i apartmana:

  • King Deluxe Room površine 3m2 (Wi-Fi internet, aparat za čaj i kafu, fen za sušenje kose, direktna telefonska linija, radni sto, bračni ležaj i fotelja, pegla, sef, mini bar), maksimalnog kapaciteta za dve odrasle osobe i dete.
  • King Guest Room With Sea View, površine 3m2 pogled more (Wi-Fi internet, aparat za čaj i kafu, fen za sušenje kose, direktna telefonska linija, radni sto, bračni ležaj i fotelja, pegla, sef, mini bar), maksimalnog kapaciteta za dve odrasle osobe i dete.
  • Two Queen Bed Deluxe Room, površine 3m2 (Wi-Fi internet, aparat za čaj i kafu, fen za sušenje kose, direktna telefonska linija, radni sto, 2 bračna ležaja, pegla, sef, mini bar), maksimalnog kapaciteta za dve odrasle osobe i dete.
  • Two Queen Bed Guest Room With Sea View, površine 3m2 pogled more (Wi-Fi internet, aparat za čaj i kafu, fen za sušenje kose, direktna telefonska linija, radni sto, 2 bračna ležaja, pegla, sef, mini bar), maksimalnog kapaciteta za dve odrasle osobe i dete.

Razlika je u pogledu, dok neke sobe imaju pogled na The Walk šetalište, druge imaju na more.

Usluga:

Hotel Hilton Dubai Jumeirah 5* nudi uslugu noćenja sa doručkom na bazi švedskog stola.

Sadržaj hotela Hilton Dubai Jumeirah 5*:

Recepcija 24h, restorani, a la carte restorani, bar na krovu, dnevna štampa, bašta, sobe za nepušace, lift, sef, prostorija za odlaganje prtljaga, prodavnice u hotelu, klima, prostor za pušace, privatna plaža, snek bar, terasa za suncanje, sauna, fitnes centar, teren za golf,igraonica, spa i velnes centar, masaža, decije igralište, otvoreni bazen, room servis, poslovni centar, usluga čuvanja dece, usluga pranja i peglanja veša, hemijsko čišcenje, frizerski/kozmeticki salon, menjačnica, iznajmljivanje automobila, usluga konsijerža, sportovi na vodi u okviru hotela. Takođe gosti mogu uživati u Salsa i Tango predstavama dva puta nedeljno. Gosti sa decom mogu biti bezbrižni, hotel poseduje Dečiji klub i Game room, gde mališani mogu da se igraju.

Hotel ima 12 nagrađivanih restorana i barova, restorani koji će zadovoljiti svačije ukuse. Probajte morsku italijansku kuhinju u Verou, uživajte u zabavi uživo uz koktele u Trader Vic’s-u, opustite se uz omiljeno piće u McGettigan’s-u i večerajte na otvorenom pored plaže u Vavebreaker-u. Dečji meniji su dostupni u svim našim prostorima, uključujući i obroke u sobi.

Plaža hotela Hilton Dubai Jumeirah 5*:

Hotel Hilton Dubai Jumeirah 5* se nalazi direktno na Jumeirah plaži. Poseduje privatnu plažu sa ležaljkama i suncobranima.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije