Smart Holiday Bodrum Hotel

  1. Turska
  2. Bodrum
  3. Gumbet
  • Smart Holiday Bodrum Hotel
  • 54 slika

Hotel Smart Holiday ★★★★ - Bodrum, Turska se nalazi u mestu Gumbet. Udaljen je 3km od centra Bodruma i 45km od aerodroma Milas u Bodrumu. Nudi All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, ponoćna supa, kolači u toku dana, a la carte restoran (morska hrana), domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Položaj Sma

Hotel Smart Holiday Bodrum Hotel

Hotel Smart Holiday ★★★★ - Bodrum, Turska se nalazi u mestu Gumbet. Udaljen je 3km od centra Bodruma i 45km od aerodroma Milas u Bodrumu. Nudi All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, ponoćna supa, kolači u toku dana, a la carte restoran (morska hrana), domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

Položaj Smart Holiday 4* hotela:

Hotel Smart Holiday 4* se nalazi u mestu Gumbet. Udaljen je 3km od centra Bodruma i 45km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Smart Holiday 4* ima ukupno 150 smeštajnih jedinica:

  • Standardna soba (22m2, spavaća soba, kupatilo, francuski balkon, max. 3 osobe),
  • Suit (45m2, spavaća soba, dnevna soba, kupatilo, balkon, max. 4 osobe).

Svaka smeštajna jedinica hotela Smart Holiday 4* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, sef, direktnu telefonsku liniju, SAT TV, balkon ili francuski balkon, klimu, mini bar.

Usluga:

Hotel Smart Holiday 4* nudi All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, ponoćna supa, kolači u toku dana, a la carte restoran (morska hrana), domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

All Inclusive koncept ne uključuje: sva uvozna pića, sve uvozne koktele, sva flaširana pića, sveže ceđene sokove, tursku kafu, rođendansku tortu.

Sadržaj hotela Smart Holiday 4*:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, Balik a la carte restoran (morska hrana), bar pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, telefon, faks, frizer, pranje i peglanje veša, rent a car, čuvanje dece (na upit).

Plaža:

Hotel Smart Holiday 4* je udaljen od gradske plaže 100 metara. Ležaljke i suncobrani su besplatni, peškiri za plažu su uz depozit.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen, tursko kupatilo, sauna, dnevne aktivnosti, mini klub za decu od 4-12 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: spa centar.

Napomena:

TOKOM SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije