Guesthouse Yeti

 1. Bosna i Hercegovina
 2. Republika Srpska
 3. Jahorina
 • Guesthouse Yeti
 • 39 slika

Hotel Guesthouse Yeti (apart-hotel) - Jahorina, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina je vrhunski opremljen objekat na Jahorini, udaljen 200 metara od žičare Poljice i 50 metara od ski staze. Smeštaj je na bazi noćenja sa doručkom, ili polupansiona (doručak i večera), a sve sobe i apartmani su moderno opremljeni i pokriveni besplatnim Wi-Fi internetom, kablovskom TV, Smart TV. Sve smeštajne jedini

Hotel Guesthouse Yeti

Hotel Guesthouse Yeti (apart-hotel) - Jahorina, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina je vrhunski opremljen objekat na Jahorini, udaljen 200 metara od žičare Poljice i 50 metara od ski staze. Smeštaj je na bazi noćenja sa doručkom, ili polupansiona (doručak i večera), a sve sobe i apartmani su moderno opremljeni i pokriveni besplatnim Wi-Fi internetom, kablovskom TV, Smart TV. Sve smeštajne jedinice poseduju odvojeno kupatilo. Za sve goste na raspolaganju je ski škola sa profesionalnim instruktorima skijanja i ski rental sa povoljnim cenama iznajmljivanja opreme.

 

Položaj Guesthouse Yeti hotela:

Hotel Guesthouse Yeti se nalazi na 200 metara od žičare Poljice i 50 metara od ski staze na Jahorini.

Smeštaj:

Sve sobe i apartmani u Guesthouse Yeti hotelu su moderno opremljeni i pokriveni besplatnim Wi-Fi internetom, kablovskom TV, Smart TV. Sve smeštajne jedinice poseduju odvojeno kupatilo.

Usluga:

Hotel Guesthouse Yeti pruža uslugu noćenja sa doručkom, ili polupansiona (doručak i večera).

Sadržaj hotela Guesthouse Yeti :

Za sve goste na raspolaganju je ski škola sa profesionalnim instruktorima skijanja i ski rental sa povoljnim cenama iznajmljivanja opreme.

Napomene:

 • Boravišna taksa i osiguranje 1,80 eur po osobi i danu, deca do 6 godina ne plaćaju boravišnu taksu, samo osiguranje 0,30 eur po danu – plaćanje na licu mesta;
 • Za boravak kraći od 5 noćenja hotel zadržava pravo izmene cenovnika;
 • Doplata za jednokrevetnu sobu je 100%;
 • Deca do 1,99 godine GRATIS na zajedničkom ležaju sa roditeljima;
 • U slučaju otkazivanja rezervacije hotel ne vrši povrat uplaćenog avansa;
 • kućnim ljubimcima nije dozvoljen boravak.
 • Hotel ne uvažava loše vremenske uslove za prevremni odlazak i otkaz rezervacije.

Lokacije