San Jahorina

 1. Bosna i Hercegovina
 2. Republika Srpska
 3. Jahorina
 • San Jahorina
 • 29 slika

Hotel San ★★★ - Jahorina, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina se nalazi na odličnoj lokaciji, u samom srcu skijaškog centra Jahorina, između hotela „Jahorina“ i „Košuta“. Udaljen je 100m od olimpijskih skijaških staza, dvosjeda Ogorjelica II i šestosjeda Ogorjelica. Nudi uslugu polupanison (doručak i večera), posluženje švedski sto. Položaj San hotela: Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji, u

Hotel San Jahorina

Hotel San ★★★ - Jahorina, Republika Srpska, Bosna i Hercegovina se nalazi na odličnoj lokaciji, u samom srcu skijaškog centra Jahorina, između hotela „Jahorina“ i „Košuta“. Udaljen je 100m od olimpijskih skijaških staza, dvosjeda Ogorjelica II i šestosjeda Ogorjelica. Nudi uslugu polupanison (doručak i večera), posluženje švedski sto.

 

Položaj San hotela:

Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji, u samom srcu skijaškog centra Jahorina, između hotela „Jahorina“ i „Košuta“. Udaljen je 100m od olimpijskih skijaških staza, dvosjeda Ogorjelica II i šestosjeda Ogorjelica.

Smeštaj:

Hotel raspolaže sa 18 komfornih i kvalitetnih opremljenih soba sa mini barom, satelitskom televizijom i telefonom.

Sobe su dvokrevetne i trokrevetne sa kombinacijama singl i francuskih ležajeva. U ponudi su i dve četvorokrevetne sobe, kao i apartman za 5 osoba. Svaka soba ima svoje kupatilo.

Usluga:

Polupanison (doručak i večera), posluženje švedski sto.

Sadržaj hotela San 3*:

Hotel ima restoran, moderno opremljen klub sa kaminom, sauna, studio za relaksacionu i fizikalnu masažu, kao i ski rental sa sopstvenom ski školom. Neposredno uz hotel je i parking za goste hotela

Napomena:

Hotel ne uzima u obzir nepovoljne vremenske prilike kao voljan razlog za prevremeni odlazak. Ukoliko dodje do njega (sa izuzetkom smrti ili povrede), obračunava se 50% od pune cene do datuma završetka rezervacije.

 • Boravišna taksa i osiguranje za odrasle 1,80 eur, deca do 12 godina plaćaju samo osiguranje 0,30 eur po osobi i danu – plaćanje na licu mesta.
 • Doplata za 1/1 sobu – 50% od redovne cene
 • Deca do 6 godina – gratis.
 • Check in od 15h, check out do 11h.
 • kućnim ljubimcima nije dozvoljen boravak;
 • Prevremeni odlazak: Hotel ne uzima u obzir nepovoljne vremenske prilike kao voljan razlog za prevremeni odlazak. Ukoliko dodje do njega (sa izuzetkom smrti ili povrede), obračunava se 50% od pune cene do datuma završetka rezervacije.

Lokacije