Casa Karina

  • Casa Karina
  • 53 slika

Hotel Casa Karina Apart ★★★★ - Bansko, Bugarska je luksuzni apartmanski hotel koji se nalazi u podnožju planinskog lanca Pirin, na 150m od početne stanice gondola i na oko 15 minuta hoda od centra Banskog. Hotel se sastoji od tri zgrade međusobno povezane, dve zgrade (studiji i apartmani) su izgrađeni 2007. godine i imaju po 5 spratova, a jedna (dvokrevetne sobe) je završena 2014. i ima 4 sprata.

Hotel Casa Karina

Hotel Casa Karina Apart ★★★★ - Bansko, Bugarska je luksuzni apartmanski hotel koji se nalazi u podnožju planinskog lanca Pirin, na 150m od početne stanice gondola i na oko 15 minuta hoda od centra Banskog. Hotel se sastoji od tri zgrade međusobno povezane, dve zgrade (studiji i apartmani) su izgrađeni 2007. godine i imaju po 5 spratova, a jedna (dvokrevetne sobe) je završena 2014. i ima 4 sprata. Nudi uslugu polupansion. Wi-Fi (besplatno) u celom hotelu. Nalazi se oko 100 m od kabinske žičare, a centar grada je na pešačkoj udaljenosti. Gosti će takođe pronaći brojne restorane, prodavnice i mesta za zabavu na kratkoj šetnji. Udaljen je 5 km do Razloga, a aerodrom Sofija je udaljen 160 km. Ugodna atmosfera, kao i dobra usluga u ovom hotelu garantuju ugodan i prijatan boravak. Ova ski ustanova nudi odlične uslove za odmor, seminare, konferencije i druge događaje. Gostima se nudi prostor za predvorje sa recepcijom koja radi non-stop i uslugom odjave, pristup liftom, kafić sa baštom i luksuzni restoran. Gostima je na raspolaganju konferencijska sala (uz doplatu) i besplatan pristup internetu. Gosti hotela mogu uživati u spa centru, koji uključuje zatvoreni bazen, teretanu, saunu, parno kupatilo, kao i tursko kupatilo (uz doplatu). Postoji zona za opuštanje i razni spa tretmani i masažni tretmani dostupni su uz doplatu. Gosti se mogu opustiti na terasi za sunčanje sa ležaljkama, igrati bilijar/snooker (plaćaju se), probati jahanje (plaćaju se) ili iznajmiti bicikle i istražiti okolinu na 2 točka (plaćaju se).

 

Položaj:

Apart-hotel Casa Karina se nalazi u podnožju planinskog lanca Pirin, na 150m od početne stanice gondola i na oko 15 minuta hoda od centra Banskog.

Sadržaj:

Hotel se sastoji od tri zgrade međusobno povezane, dve zgrade (studiji i apartmani) su izgrađeni 2007. godine i imaju po 5 spratova, a jedna (dvokrevetne sobe) je završena 2014. i ima 4 sprata. U svim zgradama ima lift. Recepcija, sef (uz doplatu), sobna usluga (uz doplatu), Wi-Fi (besplatno) u celom hotelu, skijašnica za sopstvenu opremu skijaša, lobi bar, glavni restoran, SPA centar ( zatvoreni bazen koji se greje 6x12m, temperature 28°-29°), finska sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, relax soba, solarijum, soba za masažu, teretana, doctor na poziv.

Za decu: krevetac za decu na upit i uz doplatu. Hranilice u restoranu. Bazen je prilagođen deci, igraonica sa video igrama uz doplatu, dečiji klub, čuvanje dece na zahtev i uz doplatu.

Za odrasle: stoni tenis, bilijar, video igre, masaže, tursko kupatilo, SPA tretmani. Sve uz doplatu.

Parking: podzemna garaža sa video nadzorom, ograničen broj mesta, ne može se rezervisati unapred, doplaćuje se na licu mesta 6 eura dnevno.

Smeštaj:

  • Tri dvokrevetne sobe su opremljene za potrebe osoba sa invaliditetom.
  • 5 Lux studija (45-48m2), 1 francuski ležaj+1pomoćni ležaj (sofa)Luksuzan i moderan studio, garderober, radijatori sa podesivačima temperature, LED TV, laminat. Kupatila su moderna, sa kadom ili tuš kabinom i svom potrebnom opremom.
  • 54 dvokrevetne sobe (28-32m2), dva standardna kreveta+2 dodatna kreveta (sofa na razvlačenje). Sve sobe imaju garderober, radijatori sa podesivačima temperature,mini bar, LED TV, tepisi. Većina soba ima terasu sa pogledom na planinu ili na grad.
  • 16 studija ( oko 40m2), dva standardna ležaja+1 pomoćni krevet (fotelja na razvlačenje). Udobni studiji sa čajnom kuhinjom, kupatila u većini slučajeva sa kadom, ima i sa tuš kabinom. Većina studija ima terasu sa pogledom na planinu ili na grad.
  • 25 apartmana sa jednom spavaćom sobom (oko 55m2), dva standardna+1 pomoćni ležaj(sofa). Apartman se sastoji od dnevne sobe sa čajnom kuhinjom i jedne odvojene spavaće sobe, kupatilo sa kadom (u većini slučajeva) ili tuš kabinom. Većina apartmana ima terasu sa pogledom na planinu ili na grad.
  • 23 apartmana sa dve spavaće sobe (od 55-110m2), četiri standardna kreveta+1 pomoćni ležaj (sofa). Apartman se sastoji od dnevne sobe sa čajnom kuhinjom, dve odvojene spavaće sobe, kupatila u većini slučajeva sa kadom, ima i sa tuš kabinom. Većina studija ima terasu sa pogledom na planinu ili na grad.

Usluga:

Polupansion - doručak I večera na bazi švedskog stola ili set menija.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni u hotelu.

  • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
  • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
  • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
  • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 


Lokacije