Grand Royale Hotel & Spa

 1. Bugarska
 2. Regija Bansko
 3. Bansko
 • Grand Royale Hotel & Spa
 • 24 slika

Hotel Grand Royale ★★★★ - Bansko, Bugarska se nalazi na 600m od početne stanice gondole i na oko 1km od centra Banskog. Sagrađen je 2011. godine, sastoji se od jedne zgrade od 5 spratova, ima 2 lifta i 74 smeštajne jedinice. Nudi uslugu noćenje sa doručkom i polupansion. Wi-Fi u zajedničkim prostorijama besplatno. Hotel ima restoran, bar, konferencijsku salu, zatvoreni bazen i fitnes centar/tereta

Hotel Grand Royale Hotel & Spa

Hotel Grand Royale ★★★★ - Bansko, Bugarska se nalazi na 600m od početne stanice gondole i na oko 1km od centra Banskog. Sagrađen je 2011. godine, sastoji se od jedne zgrade od 5 spratova, ima 2 lifta i 74 smeštajne jedinice. Nudi uslugu noćenje sa doručkom i polupansion. Wi-Fi u zajedničkim prostorijama besplatno. Hotel ima restoran, bar, konferencijsku salu, zatvoreni bazen i fitnes centar/teretanu. Sve 74 sobe su opremljene minibarom, fenom za kosu i setom za peglanje. Hotel ima besplatan i nečuvan parking u zavisnosti od raspoloživosti.

 

Lokacija:

Grand Royal je apartmanski kompleks, nalazi se na 600m od početne stanice gondole i na oko 1km od centra Banskog.

Sadržaj:

Sagrađen je 2011. godine, sastoji se od jedne zgrade od 5 spratova, ima 2 lifta i 74 smeštajne jedinice. Recepcija, sef (uz doplatu), Wi-Fi u zajedničkim prostorijama besplatno, skijašnica bez doplate, lobi bar, dnevni bar, glavni restoran, a-la-card restoran, igraonica sa video igrama uz doplatu.

Za decu: Krevetac na upit ( besplatno), hranilice u restoranu ( besplatno), deo za decu na bazenu, otvorena igraonica, klub za decu, čuvanje dece na zahtev i uz doplatu.

Besplatno: Upotreba unutrašnjeg bazena sa delimično mineralnom vodom, parno kupatilo, fitness, finska sauna, aroma sauna, klub za decu, skijašnica, šatl bus do početne stanice gondola, internet

Uz doplatu: SPA tretmani, masaže, Jacuzzi, tursko kupatilo, bilijar, stoni tenis, pikado, video igrice.

Parking: Parking mesta na otvorenom, ograničen broj mesta, prema raspoloživosti besplatan, bez garancija.

Usluga:

Noćenje sa doručkom i polupansion

Smeštaj:

 • 6 studija - oko 40-45m2, dva standardna ležaja +1 pomoćni ležaj (sofa na razvlačenje) max 2 odrasle osobe i 1 dete.
 • 52 apartmana sa jednom spavaćom sobom - oko 50-55m2, sastoji se od jedne spavaće sobe u kojoj su dva standardna ležaja i dnevne sobe u kojoj je sofa na razvlačenje. Max 3 odrasle osobe i 1 dete.
 • 16 apartmana sa dve spavaće sobe - oko 75-80m2, sastoji se od dve spavaće sobe u kojima su po dva standardna ležaja (u jednoj francuski ležaj, u drugoj dva singl ležaja) i dnevne sobe u kojoj je sofa na razvlačenje. Max 5 odraslih osoba i 1 dete.

Sve smeštajne jedinice imaju balkon, zasebno grejanje, čajnu kuhinju (mikrotalasna, ketler), satelitsku TV, telefon, mini bar (uz doplatu), Wi-Fi besplatno, pod parket/pločice, kupatila su sa tuš kabinama, fenom, bade mantili.

Kuvanje u apartmanima nije dozvoljeno.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

 


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečiji klub

Lokacije