MPM Hotel Bansko SPA & Holiday

 1. Bugarska
 2. Regija Bansko
 3. Bansko
 • MPM Hotel Bansko SPA & Holiday
 • 22 slika

Hotel MPM Bansko SPA & Holidays ★★★★ - Bansko, Bugarska se nalazi na oko 1km od početne stanice gondola i isto toliko od centra Banskog. Nudi uslugu noćenje sa doručkom, polupansion. Hotel zadržava pravo da se hrana služi kao švedski sto ili kao meni u zavisnosti od popunjenosti hotela. Wi-Fi u zajedničkom prostorijama bez doplate. Ovaj porodični objekat sa 4 zvezdice postao je omiljeni za ljubite

Hotel MPM Hotel Bansko SPA & Holiday

Hotel MPM Bansko SPA & Holidays ★★★★ - Bansko, Bugarska se nalazi na oko 1km od početne stanice gondola i isto toliko od centra Banskog. Nudi uslugu noćenje sa doručkom, polupansion. Hotel zadržava pravo da se hrana služi kao švedski sto ili kao meni u zavisnosti od popunjenosti hotela. Wi-Fi u zajedničkom prostorijama bez doplate. Ovaj porodični objekat sa 4 zvezdice postao je omiljeni za ljubitelje usluge SPA centra. Hotel vas očarava svojom jedinstvenom arhitekturom i stilom i beskrajnim SPA procedurama. Hotel svojim gostima nudi prijatnu atmosferu i personalizovanu uslugu. Za Vašu udobnost u MPM Hotelu Bansko Spa & Holidais: Lobi bar Glavni restoran – 140 mesta A-la carte restoran – 140 mesta 2 konferencijske sale – kapacitet bioskopa do 60 i do 100 mesta Ostava za skije za sopstvenu opremu Dečiji klub za decu od 4-12.99 Spa centar sa bazenom sa mineralnom vodom, parnim kupatilom, infracrvenom saunom, završnom saunom, hamamom, parnom kapsulom i fitnesom. Masaže i kozmetički tretmani Posluga u sobu, Praonica veša i hemijsko čišćenje, Parking / uz doplatu/ Besplatno korišćenje: Wi-Fi, bazen, sauna, parno kupatilo, parking sa ograničenim brojem mesta, ostava za skije za sopstvenu opremu, dečija soba, šatl do donje stanice gondole i nazad.

 

Položaj:

MPM Bansko SPA & Holidays Hotel se nalazi na oko 1km od početne stanice gondola i isto toliko od centra Banskog.

Smeštaj:

Hotel je izgrađen 2007, a poslednji put je renoviran 2017. godine. Sastoji se od jedne zgrade, ima 4 sprata, dva lifta i 98 smeštajnih jedinica, od kojih su dve prilagođene osobama sa posebnim potrebama. Sve zajedničke prostorije su prilagođene osobama u invalidskim kolicima.

 • 80 dvokrevetnih soba - površine oko 25m2, dva standardna ležaja (dva singl ležaja ili jedan francuski) + 2 pomoćna ležaja, (sofa na razvlačenje) max 2 odrasle osobe + 2 deteta do 11,99 godina, ili 3 odrasle osobe. Neke sobe imaju balkon.
 • 9 dvokrevetnih soba u potkrovlju - površine 18-20m2. Sobe imaju kosi spušteni plafon. Dva standardna ležaja (dva singl ležaja ili jedan francuski). Neke sobe imaju balkon.
 • 3 porodične sobe - površine oko 30m2, jedna velika soba sa dva standardna ležaja i tri pomoćna ležaja(sofe na razvlačenje). Sve porodične sobe su u potkrovlju i imaju kosi spušteni plafon. Max broj osoba 4 odrasle osobe i 1 dete. Neke od soba imaju balkon.
 • 6 Apartmana - površine oko 50m2, spavaća soba sa francuskim ležajem, dnevna soba sa dva pomoćna ležaja ( sofa na razvlačenje). Maksimum 4 odrasle osobe. Dnevna i spavaća soba su odvojene vratima. Svi apartmani imaju balkon.

Sve smeštajne jedinice su moderno opremljne, sve imaju individualno grejanje, SAT TV, telefon, frižider, Wi-Fi (besplatno), tepihe na podovima, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, fen za kosu, bade mantil. Većina soba ima balkon. Sef u sobama na upit i uz doplatu. Sve sobe i apartmani imaju ketler.

Usluga:

Noćenje sa doručkom, polupansion. Hotel zadržava pravo da se hrana služi kao švedski sto ili kao meni u zavisnosti od popunjenosti hotela.

Sadržaji:

Recepcija, sefovi na recepciji uz doplatu, Wi-Fi u zajedničkom prostorijama bez doplate, skijašnica, restoran, tavern u tradicionalnom stilu, lobi, lekar na poziv, SPA centar.

Deca: krevetac za bebe na upit i uz doplatu, hranilice u restoranu, igraonica za decu bez nadzora.

Besplatni sadržaji: unutrašnji bazen, sauna, parno kupatilo, relax zona, šatl bus do početne stanice gondola.

Uz doplatu: masaže, SPA tretmani…

Parking: Spoljašnji parking- besplatan za goste hotela.

Napomena:

kućni ljubimci do 5kg su dozvoljeni uz prethodnu najavu i doplatu od 5eur dnevno.

 


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije