St. Ivan Rilski Hotel, Spa & Apartments

  • St. Ivan Rilski Hotel, Spa & Apartments
  • 24 slika

Hotel St. Ivan Rilski Spa & Resort ★★★★ - Bansko, Bugarska je udaljen cca 800m od početne stanice gondole i 1,5km od centra Banskog. Hotel je izgrađen 2007. god, a renoviran 2021. god. Sastoji se iz glavne zgrade u koji se nalazi 113 soba, SPA centra koji ima preko 1000 m2 i 4 vile u kojima se nalayi 162 apartmana, 5 spratova, 7 liftova. Sve sobe u glavnoj zgradi su renovirane 2021. god. (standard

Hotel St. Ivan Rilski Hotel, Spa & Apartments

Hotel St. Ivan Rilski Spa & Resort ★★★★ - Bansko, Bugarska je udaljen cca 800m od početne stanice gondole i 1,5km od centra Banskog. Hotel je izgrađen 2007. god, a renoviran 2021. god. Sastoji se iz glavne zgrade u koji se nalazi 113 soba, SPA centra koji ima preko 1000 m2 i 4 vile u kojima se nalayi 162 apartmana, 5 spratova, 7 liftova. Sve sobe u glavnoj zgradi su renovirane 2021. god. (standard, deluxe i promo). Nudi uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera) ili All Inclusive (doručak, ručak i večera) na bazi švedskot stola – samoposluživanje, izbor više jela.

 

Položaj:

St. Ivan Rilski Spa & Resort je udaljen cca 800m od početne stanice gondole i 1,5km od centra Banskog.

Sadržaj (u glavnoj zgradi):

Recepcija, usluga u sobama, wi-fi u celom hotelu, prodavnica, skijašnica, lobi bar, glavni restoran, lounge bar, igraonica, 2 konferencijske sale, lekar na poziv.

U cenu je uključeno: Spa centar (bazen, parno kupatilo, sauna, đakuzi), Spa centar za odraske preko 16 god. (2 saune, 2 parna kupatila, relax zona sa kaminom), dečija animacija za decu od 4-12 god, transfer do gondole prema hotelskom rasporedu.

U cenu nije uključeno: wellness tretmani, masaža, stoni tenis, bilijar, garaža (cca. 7 eur dnevno).

Smeštaj:

Hotel je izgrađen 2007. god, a renoviran 2021. god. Sastoji se iz glavne zgrade u koji se nalazi 113 soba, SPA centra koji ima preko 1000 m2 i 4 vile u kojima se nalayi 162 apartmana, 5 spratova, 7 liftova. Ne postoji topla konekcija. Sve sobe u glavnoj zgradi su renovirane 2021. god. (standard, deluxe i promo). Sve smeštajne jedinice imaju balkon/ terasu (osim promo soba), centralno grejanje, kablovsku TV, wi-fi, telefon, mini bar, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom. Svi studii i apartmani imaju opremljenu kuhinju. Dečiji krevetac je besplatan, na upit.

  • Promo sobe imaju cca 24m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj, nalaze se u glavnoj zgradi, nemaju balkon/ terasu.
  • Standard sobe imaju cca 34-37m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj, nalaze se u glavnoj zgradi.
  • Deluxe sobe imaju cca 46m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj, nalaze se u glavnoj zgradi.
  • Studio ima cca 30m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj, opremljenu kuhinju, nalazi se vilama koje su smeštene iza glavne zgrade.
  • Apartman sa 1-spavaćom sobom ima cca 50m2, u spavaćoj sobi 2 standard ili 1 bračni ležaj a u dnevnoj sobi pomoćni ležaj I opremljenu kuhinju, nalazi se vilama koje su smeštene iza glavne zgrade.
    Vile imaju svoj SPA deo (parno kupatilo, sauna, relax zona) i prostoriju sa kaminom i bilijar.

Usluga:

Noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera) ili All Inclusive (doručak, ručak i večera) na bazi švedskot stola – samoposluživanje, izbor više jela. U All Inclusice konceptu ukjučena su određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića u glavnom restoranu, užina u glavnom restoranu. Postoji mogućnost lunch paketa za goste koji koriste All Inclusive uslugu. Novogodišnja večera je obavezna i uključena je u cenu.

Napomena:

Kućni ljubimcu su dozvoljeni, na upit, uz doplatu.

https://www.saintivanrilski.com/

  • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
  • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
  • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
  • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 


Lokacije