Flora Hotel

  1. Bugarska
  2. Regija Borovec
  3. Borovec
  • Flora Hotel
  • 9 slika

Hotel Flora complex ★★ - Borovec, Bugarska se nalazi u centru Boroveca, udaljen je cca 100m od početne stanice gondole. Hotel se sastoji iz 2 glavne zgrade i 5 anex zgrada, koje imaju toplu konekciju. Novija glavna zgrada, u kojij se nalaze neki studii i apartmani, izgrađena je 2005. god. i ima 3 lifta, a nova zgrada u kojoj se nalaze standard sobe renovirana je 2019. god. Glavna zgrada ima 8 spra

Hotel Flora Hotel

Hotel Flora complex ★★ - Borovec, Bugarska se nalazi u centru Boroveca, udaljen je cca 100m od početne stanice gondole. Hotel se sastoji iz 2 glavne zgrade i 5 anex zgrada, koje imaju toplu konekciju. Novija glavna zgrada, u kojij se nalaze neki studii i apartmani, izgrađena je 2005. god. i ima 3 lifta, a nova zgrada u kojoj se nalaze standard sobe renovirana je 2019. god. Glavna zgrada ima 8 spratova. Nudi uslugu polupansion plus na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera).

 

Položaj:

Flora complex se nalazi u centru Boroveca, udaljen je cca 100m od početne stanice gondole.

Sadržaj:

Recepcija se nalazi u glavnoj zgradi, sef na recepciji (uz doplatu), usluga u sobi, wi-fi u zajedničkim prostorijama hotela, skijašnica (uz doplatu), prodavnica, glavni restoran, lobi bar, kazino, igraonica, 2 konferencijske sale, lekar na poziv.

U cenu je uključeno: korišćenje zatvorenog bazena, sauna, parno kupatilo, parking na otvorenom sa ograničenim brojem mesta.

U cenu nije uključeno: dečije igralište, elektronske igrice, bilijar, masaža, aroma sauna, infracrvena sauna, spa tretmani, garaža.

Smeštaj:

Hotel se sastoji iz 2 glavne zgrade i 5 anex zgrada, koje imaju toplu konekciju. Novija glavna zgrada, u kojij se nalaze neki studii i apartmani, izgrađena je 2005. god. i ima 3 lifta, a nova zgrada u kojoj se nalaze standard sobe renovirana je 2019. god. Glavna zgrada ima 8 spratova. Kompleks nudi standard sobe (nalaze se u jednoj od glavnih zgrada) i studie i apartmane, koji mogu da se nalaze ili u glavnoj ili anex zgradi. Sve sobe imaju centralno grejanje, mini kuhinju, kablovsku TV, telefon, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom. Dečiji krevetac je besplatana, na upit.

  • 35 standard soba ima cca 20m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj. Neke standard sobe imaju balkon ili terasu.
  • 14 studia imaju cca 45m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj. Neki studii imaju balkon ili terasu.
  • 7 apartmana sa 1-spavaćom sobom imaju cca 70m2, u spavaćoj sobi 2 standard ili 1 bračni ležaj, a u dnevnoj sobi pomoćni ležaj. Apartmani imaju balkon ili terasu.

Postoji 1 soba prilagođena osobama sa invaliditetom.

Usluga:

Polupansion plus na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera).

Božićna večera 25.12. i NG večera su obavezne i uključene su u cenu.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

>https://www.florahotel.bg/en/ 

  • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
  • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
  • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
  • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 


Lokacije