Hotel Bor

Hotel Bor ★★★ - Borovec, Bugarska se nalazi u starom centru Boroveca, pored ledenih fontana. Hotel Bor je udaljen oko 600 metara od centra i početne stanice godnole. Hotel je udaljen od aerodroma oko 70km. Restoran je delimično renoviran 2015. godine, a deo hotela 2016 godine . Ima 1 zgradu, 3 sprata, nema lift, ima ukupno 51 smeštajnu jedinicu. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – sa

Hotel Hotel Bor

Hotel Bor ★★★ - Borovec, Bugarska se nalazi u starom centru Boroveca, pored ledenih fontana. Hotel Bor je udaljen oko 600 metara od centra i početne stanice godnole. Hotel je udaljen od aerodroma oko 70km. Restoran je delimično renoviran 2015. godine, a deo hotela 2016 godine . Ima 1 zgradu, 3 sprata, nema lift, ima ukupno 51 smeštajnu jedinicu. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samopsluživanje, izbor više jela. Wi-Fi u javnim delovima hotela.

 

Lokacija:

Hotel Bor se nalazi u starom centru Boroveca, pored ledenih fontana. Hotel Bor je udaljen oko 600 metara od centra i početne stanice godnole. Hotel je udaljen od aerodroma oko 70km.

Sadržaj:

Restoran je delimično renoviran 2015. godine, a deo hotela 2016 godine . Ima 1 zgradu, 3 sprata, nema lift, ima ukupno 51 smeštajnu jedinicu.

Recepcija, sef na recepciji (uz doplatu), menjačnica, Wi-Fi u javnim delovima hotela, bar, restoran, igraonica, sala za konferencije (do 60 osoba, uz doplatu), usluga lekara, moguće plaćanje Visa i Master karticama, usluga u sobi je dostupna uz doplatu. Dečije igralište, kompjuterske igrice (uz doplatu), mini klub (besplatno, radno vreme od 8h do 21h).

Za decu: Dečiji krevetac (na upit, besplatno), visoke stolice za decu (besplatno).

Besplatno: Internet, stoni tenis, saunu, fen, peglu za veš, dasku za peglanje, šatl bud do gondole, sobu za prtljag.

Uz doplatu: Bilijar, usluge lekara, perionicu, skijašnicu.

Parking: Otvoreni parking je besplatan za goste hotela.

Usluga:

Polupansion na bazi švedskog stola – samopsluživanje, izbor više jela (doručak i večera).

Božićna večera je OBAVEZNA i iznosi 22 eur za odrasle i 10 eur za decu od 3-12,99 god. NG večera je OBAVEZNA i iznosi 83 eur za odrasle i 41 eur za decu od 3-12,99 god.

Smeštaj:

  • Na početku i na kraju sezone hoteli koji nemaju dovoljno gostiju zadržavaju pravo da otvoreni bufe-samoposluživanje izbor više jela za doručak i večeru serviraju kao kontinentalni doručak i večera set meni posluženje za stolom (izbor 2 glavna jela). Hoteli zadržavaju ovu mogućnost bez obaveze da umanje cenu boravka u hotelu.
  • Apartman sa jednom spavaćom sobom (3 standardna kreveta i 1 pomoćni ležaj, min 2+2/ max3+1), oko 35m2, ima kupatilo sa kadom.
  • Sve smeštajne jedinice imaju centralno grejanje, satelitsku TV, Wi-Fi, mini frižider, čaše, tepih. Neke sobe imaju balkon.
  • Sobe nisu pogodne za osobe sa invaliditetom.

Napomena:

Hotel ne dozvoljava kućne ljubimce. dozvoljeni kućni ljubimci do 5kg, uz doplatu u iznosu od 5 Eur po danu.

Na početku i na kraju sezone hoteli koji nemaju dovoljno gostiju zadržavaju pravo da otvoreni bufe-samoposluživanje izbor više jela za doručak i večeru serviraju kao kontinentalni doručak i večera set meni posluženje za stolom (izbor 2 glavna jela). Hoteli zadržavaju ovu mogućnost bez obaveze da umanje cenu boravka u hotelu.

 


Lokacije