Eretria Hotel and Spa Resort

 1. Grčka
 2. Centralna Grčka
 3. Magoula
 • Eretria Hotel and Spa Resort
 • 8 slika

Hotel Eretria Hotel & Spa Resort ★★★★ - Eretria, Evia, Grčka je kompletno renoviran hotel smešten na Eviji. Udaljen je oko 6 km od istoimenog mesta, 28 km od Halkide i 119 km od aerodroma u Atini. Nudi uslugu all Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera) + određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića. CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Er

Hotel Eretria Hotel and Spa Resort

Hotel Eretria Hotel & Spa Resort ★★★★ - Eretria, Evia, Grčka je kompletno renoviran hotel smešten na Eviji. Udaljen je oko 6 km od istoimenog mesta, 28 km od Halkide i 119 km od aerodroma u Atini. Nudi uslugu all Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera) + određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Eretria Hotel & Spa Resort hotela:

Eretria Hotel & Spa Resort je kompletno renoviran hotel smešten na Eviji. Udaljen je oko 6 km od istoimenog mesta, 28 km od Halkide i 119 km od aerodroma u Atini.

Smeštaj:

Hotel ima oko 220 soba. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, TV, klimu, telefon, mini frižider, balkon/ terasu. Dečiji krevetac na upit.

 • Bungalov ima oko 25 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj, pogled na vrt ili bočni pogled more ili pogled more.
 • Porodični bungalov pogled vrt ima oko 30 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 ili 2 pomoćna ležaja.

Usluga:

All Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera) + određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

Sadržaj hotela Eretria Hotel & Spa Resort 3*:

Recepcija, lobi, restorani, barovi, parking, bazen na otvorenom sa dečijim delom, dečije igralište, hranilica u restoranu, Spa i wellness uz rezervaciju unapred (zatvoren bazen, sauna, hamam, đakuzi), fitnes, teniski teren, košarka, odbojka na plaži, masaže i tretmani lica, Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela, konferencijska sala.

Plaža hotela Eretria Hotel & Spa Resort 3*:

Hotel je udaljen od peščano-šljunkovite plaže oko 400-500 m.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://www.eretriahotel.com/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAEVIA hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude

Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije